Cum promovează Alexandra Stan turismul românesc: Imagini interzise cardiacilor! –

By

Cum promovează Alexandra Stan turismul românesc

Alexandra Stan s-a afișat pe rețelele de socializare cu zâmbetul larg pe față în vacanța de la munte, unde și-a serbat și ziua de naștere. Vedeta, care este cunoscută și peste hotare, a împlinit 31 de ani și nu a ales să petreacă într-un mod clasic, cu o petrecere fastuoasă. Iată că, artista a mers la munte unde s-a bucurat de aerul curat și de peisajele splendide. Cu acest prilej, Alexandra a promovat turismul românesc în cel ma sexy mod.

Alexandra Stan, care în urmă cu ceva ani se auze pe toate radiourile din toată lumea, cu mega hitul «Mr Saxobeat», a decis ca anul acesta, ziua de naștere să și-o petreacă în liniște, la munte. Mai precis, Alexandra și-a luat prietenii, printre care și fostul ei iubit Bogdan, și și-a petrecut ziua de naștere, dar și întreaga vacanță, în compania lor, în Maramureș.

Alexandra Stan promovează turismul românesc într-un mod foarte sexy. Artista s-a fotografiat în ipostaze provocatoare, așa cum și-a obișnuit deja fanii, și nu uită să menționeze în descrierile fotografiilor locația unde se află acum.

Artista a împlinit 31 de ani pe 10 iunie și a ales o zi petrecută în linște la munte alături de prieteni, decât o petrecere. Astfel că, vedeta s-a fotografiat de ziua ei, alături de o priveliște care îți fură privirea.

Sursa: click.ro

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News