Andreea Mantea, în al nouălea cer alături de iubit: „În fiecare zi el…” Dezvăluiri despre bărbatul cu care se iubește prezentatoarea

By

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei.

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase și cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Este admirată și urmărită de milioane de oameni și mulți sunt curioși despre viața ei personală.

Andreea Mantea apare în fiecare zi la televizor, ca moderator al emisiunii Puterea Dragostei, dar puțini știu detalii despre viața ei dincolo de show-ul din Turcia. Are un fiu pe nume David pe care nu se sfiește să-l arate fanilor și care i-a cucerit pe urmăritorii de pe rețelele de socializare, dar despre viața ei amoroasă nu se știu prea multe. Vedeta preferă să fie discretă în privința relației pe care o are și pomenește rareori în emisiune de bărbatul cu care se iubește și care o face să zâmbească.

Spre surprinderea fanilor frumoasei Andreea Mantea, dar și a telespectatorilor emisiunii Puterea Dragostei, vedeta a făcut în emisiune o dezvăluire. „Iubitul meu îmi trimite flori în fiecare zi”, a spus celebra moderatoare, semn că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și că partenerul ei o face să se simtă în al noălea cer tratând-o ca pe o prințesă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News