Adevărul despre Nicu Rață din las Fierbinți. Îl vezi la TV. dar nu îl recunoști pe stradă. Ce ascunde când își dă fesul jos.

By

Serialul de comedie românesc ”Las Fierbinți” care a debutat la PRO TV a adus mulți actori tineri sau mai plini de experiență în fața lumii. Deși aceștia puteau fi găsiți și la teatru, mulți români i-au remarcat mai ușor din fața televizoarelor. Unul dintre ei este Nicu Rață. Cu o carieră longevivă deja, trebuie știută și evoluția actorului. Iată detalii mai jos și imagini cu el în care de o părere arată ca taximetristul din Fierbinți.

Unde a ajuns să joace acum Marius Chivu, alias Nicu Rață din ”Las Fierbinți”


Nicu Rață, taximetristul șmecher din ”Las Fierbinți”, este un tip voluminos, care își iese ușor din pepeni dacă se antrenează cu cineva la un pahar sau doar la o vorbă. Cel mai drag lucru din viața sa este taxiul pe care îl conduce pe ulițe, cel cu care își și face banii de zi cu zi. Este singurul businessman notabil după Bobiță și stă mereu în preajma lui Brânzoi, lucru care te duce cu gândul la celebra prietenie dintre Bobiță și Giani. Despre personajul din Fierbinți se știu și am tot văzut multe din 2012 până acum, așa că să vedem mai multe despre cine îl aduce la viață pe Rață.

Așadar, taximetristul afacerist din serialul de la PRO TV se numește Marius Chivu. În vârstă de 44 de ani, a debutat pe scena Teatrului Bulandra din București în rolul regelui Henri al II-lea din spectacol Thomas A Becket. A jucat în serialul ”La Urgență”, de la TVR 1, unde era brancardierul Costel Burbacă, un tip care avea pretenția să i se vorbească frumos, altminteri devenea țâfnos. Personajul era un tip sensibil despre care s-a descoperit că era bisexual, cu iubit și nevastă, subiect greu abordat oriunde la acea vreme, în 2006.

În realitate, actorul este însurat cu o femeie care împarte aceeași pasiune, Dana Chivu, iar împreună au un copil. Acum, hazliul din Fierbinți poate fi văzut în 12 piese de teatru, printre care ”Căsătoria”, ”Moartea unui comisar voiajor”, ”Maytrei” și ”Novocentro”. De asemenea, Marius Chivu a avut multe oferte în producții de afară filmate în țara noastră, fiind unul dintre cei mai căutați actori.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News