Andreea Berecleanu a rupt audiențele în ziua în care a REVENIT la TV. ”Am fost peste Pro tv și Antena” Andreea

By

Andreea Berecleanu a revenit cu un interviu în cadrul unei emisiuni, iar audiențele avute au întrecut cele mai mari posturi de televiziune, Antena 1 și Pro Tv. Fosta prezentatoare a plecat de la Antena 1, iar acum își face planurile de viitor împreună cu fiica sa.

Andreea Berecleanu a întrecut audiențele Antenei 1 și Pro TV

După ce și-a dat demisia de la Antena 1, fosta prezentatoare a revenit la tv împreună cu fiica sa, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, de pe postul de televiziune Kanal D. Săptămâna trecută, Andreea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în legătură cu apariția la TV. Aceasta a lucrat 17 ani la Antena 1, timp în care a prezentat și Observatorul, dar a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu . Fosta prezentatoare a observat că în timpul interviului de 15 minute acordat pentru Kanal D, a întrecut audiențele posturilor Antena 1 și Pro TV.

„Am stat ieri la birou și m-am uitat pe laptop la interviul înregistrat pentru Teo Show. Am zâmbit non stop. Îmi e drag de normalitate, de emisiuni cu prezentatori deștepți și carismatici. De invitați cu bun simț și care să transmită onest un mesaj. Publicul merită asta! Astăzi am primit și audiențele pe segmentul de 15 minute în care s-a difuzat interviul. Am fost peste Pro și Antena. Le mulțumesc celor care au ales să ne privească! Bravo, Mădălina Lambrinoc! Bravo, Teo Show”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Fosta prezentatoare a avut timp să stea împreună cu fiica ei

Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva, au povestit în cadrul emisiunii despre planurile lor de viitor, iar zilele ei sunt diferite cu noul program de lucru. Fosta prezentatoare a mărturisit că deși are multă treabă, programul ei la birou este flexibil. Pe lângă asta, a petrecut și mai mult timp cu fiica sa, după ce a ajuns în România pe data de 15 martie. Eva a mărturisit în cadrul emisiunii că își dorește o familie, dar asta peste 10 ani, atunci când o să fie pregătită.

„Zilele nu seamănă între ele. Pot să vin la birou la 8, la 9 foarte rar la 10. Avem foarte multă treabă pe partea de comunicare, nu doar cu clinica şi în ceea ce îl priveşte pe doctorul Constantin Stan, este vorba despre toţi clienţii mei pe vremea de comunicare. Clienţii mei de 7 sau 8 ani. (…) Eva s-a întors pe 15 martie şi o să mai fie până în toamnă acasă. În perioada asta am aflat foarte multe lucruri despre Eva pe care nu am avut timp să le descopăr.
Ea e plecată de doi ani şi jumătate la Londra. O vizitam, dar parcă nu apucam să povestim. Acum am avut tot timpul din lume”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News