Testamentul Adrianei Iliescu. Ce avere are cea mai bătrână mamă din România și cine o va moșteni

By

Adriana Iliescu și-a pregătit testamentul. Deși știe că o are în grijă pe fiica sa, vârsta nu i-a permis să mai aștepte. Ce avere are cea mai bătrnână mamă din România?

Ce avere are Adriana Iliescu?
Adraian Iliescu vrea să-i lase ceva în urmă fiicei sale. Cea mai bătrână mamă din România se pregătește de ani buni de a-i lăsat micuței o moștenire care să o ajute mai departe. Bătrâna în vârstă de 82 de ani simte că nu mai are mult de trăit, așa că vrea să se asigure că moștenitoarea nu o să aibă grija banilor pentru un timp, după ce ea nu va mai fi. Adriana și cea care i-a dat viață trăiesc modest, într-un apartament de două camere din Drumul Taberei, iar veniturile ei nu depășesc 2.500 de lei. Micuța are 15 ani și se pregătește pentru viitor.

„Eliza va moșteni două apartamente și toată colecția mea de cărti, care vă rog să mă credeți că este impresionantă. Da, i-am pus și ceva bani deoparte ca să poată merge la facultate. Dacă nu mă îmbolnăvesc, sunt convinsă că Dumnezeu mă va ține sănătoasă până în momentul în care Eliza va deveni majoră. După aceea își va putea purta singură de grijă, iar îngerul său păzitor, care îi este și naș, medicul Bogdan Marinescu, o va veghea de aproape”, a declarat Adriana Iliescu, pentru impact.ro. Fosta profesoară de limba română a devenit mamă pe când avea 66 de ani. Aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul Bogdan Marinescu, iar pe data de 16 ianuarie i-a dat viață Luizei Bogdana la maternitatea din Giulești. După eveniment, femeia a intrat în Cartea Recordurilor fiind cea mai bătrână mamă din România.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News