Şi-a dus copiii în parc, dar ce a văzut acolo l-a făcut să-i închidă în maşină. Ziua în amiaza mare… Bărbatul a apucat să filmeze tot! Dacă nu avea dovada, lumea l-ar fi crezut nebun!

By

Nici nu-i trecea prin cap că, în momentul în care va merge cu copiii spre locul lor de joacă preferat, va avea parte de o experienţă înfiorătoare, pe care nu şi-o va putea şterge din minte! Deşi paralizase parcă de frică, bărbatul a apucat să filmeze… Dacă nu avea dovada, lumea l-ar fi crezut nebun!

Şi-a luat copiii şi s-au urcat în maşină, aşa cum obişnuiau să facă în fiecare zi, de mai bine de patru ani.

În acea zi, însă, Scotty Denton s-a speriat atât de tare încât i-a fost teamă să coboare din maşină. Nici vorbă să-şi lase copiii să se mai joace acolo…

În acea zi blestemată, parcul era pustiu. Ceva parcă pusese pe fugă copiii care sufocau, alteori, zona. Când s-a uitat spre leagăne, Scotty a văzut cum unul dintre acestea începe să se mişte cu furie! Ce l-a şocat pe bărbat este faptul că în el nu era nimeni! Ba mai mult, era o zi atât de senină, încât nici vântul nu adia…

Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a scos telefonul şi a filmat câteva imagini pe care le-a transmis apoi live pe o reţea socială. „Suntem în faţa parcului, dar copiii mei nu vor să meargă să se joace pentru că… uitaţi-vă la nebunia asta! Totul este real, priviţi! Nu e nimeni în leagăn, dar acesta se mişcă tot mai tare, cu furie! Şi nu, nu adie niciun pic de vânt!”, a scris acesta, în dreptul imaginilor.

Leagănul s-a mişcat cu aceeaşi intensitate aproximativ două minute. Odată postat pe reţelele sociale, filmul a strâns milioane de vizualizări într-o săptămână! Iar comentariile au curs. „Înfiorător! Chiar că e ceva ciudat acolo!”, i-au scris internauţii.

Ba chiar au fost oameni care i-au spus că au văzut şi ei acelaşi lucru. Se pare că fenomenul se petrece periodic, dintr-o cauză rămasă încă un mister.

Sursa: realitatea.net

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News