A ieșit la pescuit împreună cu câinele lui, dar când au ajuns acolo animalul s-a dus pe malul apei și a început să latre cu disperare. A crezut că e un pește, apoi s-a apropiat de el, iar când a văzut ce era a rămas fără cuvinte, uite ce găsise în apa rece

By

Se pare că ar fi o zi numai bună pentru pescuit, s-a gândit într-o dimineață Rich, un bărbat din Marea Britanie. A decis imediat să meargă în apropiere, pe o plajă locală, să pescuiască alături de câinele său, Leia.

Când au ajuns acolo, Rich a fost furat de minunatul peisaj și s-a oprit să facă niște fotografii. În acele momente, a apărut ceva ce i-a atras atenția Leiei. A fugit de lângă Rich, grăbindu-se spre mal și lătrând puternic, de parcă voia ca Rich să îl audă.

Leia lătra neobișnuit de tare, iar la început Rich nu înțelegea deloc ce se întâmplă. A crezut că e un pește de care Leia s-a speriat, sau că a găsit ceva ce nu mai văzuse până atunci.

Dar Leia cerea cu disperare ajutorul lui Rich.

Bărbatul s-a apropiat repede de locul în care era câinele său și a văzut că Leia stătea nemișcat lângă un animal neobișnuit.

La prima vedere, Rich a crezut că este un mic rechin, dar când s-a uitat mai de-aproape, și-a dat seama ce era de fapt. A fost complet luat prin surprindere!

S-a dovedit a fi un pui de delfin, adus la țărm. Animalul era neajutorat și nu avea posibilitaea să ajungă înapoi în ocean.

Era evident că delfinul avea nevoie urgentă de ajutor. Așa că Rich l-a ridicat și l-a împins înapoi în apă. Apoi, el și Leia au stat acolo mai mult de o oră, doar pentru a se asigura că puiul de delfin nu va ajunge din nou la mal.

Iată imaginile cu acest moment:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News