„Mă plimbam pe plajă când am întâlnit doi bărbați. Eram singură. Unul dintre ei m-a apucat de braț și…” Ce a urmat e greu de crezut, dar fata a scăpat ca prin minune. Uite cine a salvat-o de cei doi agresori

By

Din păcate, în viață, se întâmplă să avem parte și de lucruri mai puțin plăcute. În ciuda acestui fapt, toată frica și anxietatea dispar și pot fi înlocuite cu sentimentul de recunoștință când totul se termină bine și frumos.

Așa s-a întâmplat și în cazul unei studente britanice în vârstă de 25 de ani, pe nume Georgia Bradley, în timp ce era în vacanță în Grecia în această vară. Fata a fost hărțuită de doi străini, în timp ce se afla la plajă. Georgia s-a gândit că în acele clipe putea să i se întâmple ce-i mai rău, dar un salvator neașteptat a sosit la momentul potrivit.

Iar pentru acest lucru Georgia este recunoscătoare și azi și va fi întotdeauna, arătându-și aprecierea pentru „eroul ei” în cel mai drăguț mod posibil.

Totul a început când Georgia se afla pe plaja din Grecia în această vară. Doi bărbați au început să o urmărească la orice pas.

„Am decis să merg la o plimbare de-a lungul plajei și am întâlnit doi bărbați greci care m-au întrebat dacă merg să beau ceva. Insistent, le-am zis că nu vreau”, a declarat Georgia.

Când fata a refuzat, bărbații au devenit agresivi cu ea. „Unul dintre ei m-a apucat de braț și nu știam ce se întâmplă. Eram singură, înconjurată doar de ei doi. Era o situație dificilă și înfricoșătoare.”, își amintește fata.

Dar apoi, cineva neașteptat a venit în apărarea ei. Un câine blănos, de culoare neagră, care a început să-i latre pe cei doi agresori.

„A venit de nicăieri, a sărit pe mine și a început să latre, apoi mi-a lins mâna, i-ar asta i-a făcut pe bărbați să se gândească de două ori. M-a salvat. Probabil a observat că ceva nu e în regulă”, a spus Georgia.

Bărbații au fugit și astfel, Georgia, pe lângă faptul că a scăpat teafără, și-a făcut și un nou prieten. După acest incident, câinele, pe nume Pepper, a urmat-o pe tânără în apartamentul în care era cazată.

Dar Georgia a fost nevoită să se întoarcă în Marea Britanie și chiar dacă la plecare a trebuit să-l lase în Grecia pe micul salvator, fata a făcut apoi toate demersurile pentru a-l aduce aproape de ea.

Georgia și-a cheltuit economiile pentru a obține pentru Pepper un microcip, documentele de călătorie și vaccinări.

Astăzi, Pepper trăiește alături de Georgia, dar poveste lor nu se termină aici. La o săptămână după ce Pepper a sosit în casa Georgiei din Cornwall, ea a dat naștere la șase căței minunați.

Această poveste despre legătura puternică dintre Georgia și Pepper, este dovada clară că „cei mai buni prieteni ai omului sunt câinii”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News