Când s-a uitat pe fotografiile de nuntă a observat că avea un semn ciudat pe piept, ca o pată. La început nu i-a dat importanță, dar după ce o alta i-a apărut și pe spate, s-a dus la doctor. Când a aflat ce are, a început să plângă

By

Totul a început în momentul în care Deborah Crofts, în vârstă de 41 de ani, se uita alături de soțul ei pe fotografiile de la nuntă. Acela a fost momentul în care a observat că avea un semn ciudat pe piept, o pată, dar nu i-a dat importanță, crezând că este doar o iritație.

Însă după câteva zile, soțul ei i-a spus că un alt semn identic i-a apărut pe spate. Deoborah a luat atunci decizia de a merge la un control, pentru a vedea ce se întâmplă.

După o serie lungă de analize, care s-a întins pe perioada unei luni întregi, a aflat o veste care a distrus-o: a fost diagnosticată cu cancer de piele.

“Nu mă așteptam la așa ceva, nu m-am gândit niciodată că aș putea avea cancer. Am fost distrusă. Dar soțul meu a fost lângă mine și mi-a spus că trebuie să lupt. Și asta fac de atunci, lupt”, mărturisește ea.

Din nefericire, forma de cancer pe care o are este extrem de agresivă, boala recidivând până acum de două ori.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News