Ce s-a ales de vechea casă Mireasă pentru fiul meu, cea în care s-au filmat atâtea sezoane și s-au format atâtea cupluri: Avem imagini șocante!

By

Ce s-a ales de vechea casă Mireasă pentru fiul meu, cea în care s-au filmat atâtea sezoane și s-au format atâtea cupluri. Avem imagini șocante.

Fanii emisiunii Mireasă pentru fiul meu au făcut o constatare neașteptată. După sezoane întregi filmate în casa Mireasă pentru fiul meu, platoul s-a transformat în studio de filmare pentru filmul 5GANG.

Fanii celor două producții au observat în mai multe cadre că locul unde s-a filmat filmul celor de la 5GANG este chiar fostul studio Mireasă pentru fiul meu.

5GANG: Un altfel de Crăciun este un film românesc de comedie, lansat în 2019, fiind debutul regizoral al lui Matei Dima, care a scris și scenariul alături de Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu. În povestea filmului, membrii grupului de vloggeri 5Gang (Selly, Diana Condurache, Gami, Pain și Mădălin) se interpretează pe ei înșiși, în timp ce Micutzu, Ana Radu, Laura Giurganu, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu și Matei Dima apar în alte roluri.

Sursa: wowbiz.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News