Nu mai achita sume mari pentru a scăpa de cioturile din grădină. Un bărbat a dat câteva găuri în centru, a turnat puțin ulei și… acum e mândru de ceea ce a descoperit!

By

Uneori, în viață trebuie făcute lucruri care sunt destul de plictisitoare. Spălarea vaselor, învățarea pentru un test la o disciplină care nu vă place, aruncarea gunoiului sau alte activități pe care nu doriți să le faceți. Însă uneori aceste lucruri pur și simplu trebuie făcute.

Deci, atunci când trebuie să faceți vreo activitate mai obositoare, de obicei, aveți două opțiuni: să plătiți cuiva pentru a face lucrul sau să economisiți ceva bani și faceți singuri lucrul. Bărbatul din video de mai jos, Marsh Rat, a decis să încerce a doua variantă și a fost destul de mulțumit de rezultat. De ce? Fiindcă acest proiect genial pentru a scăpa de rădăcina unui copac este pur și simplu fără de preț!

În primul rând, el a dat niște găuri în buștean și le-a umplut cu ulei vegetal. Apoi, el a pus niște cărbune într-o pungă și a plasat-o pe buștean. Din nou a turnat ulei vegetal și a aprins focul. El a repetat aceste acțiuni de câteva ori timp de câteva zile până bușteanul a ars complet!

Desigur, această metodă necesită puțin timp și energie, dar la sfârșitul zilei nu veți fi cu portofelul gol, plus că este distractiv!

Urmăriți video de mai jos pentru a vedea cum Marsh îndepărtează această rădăcină de copac de unul singur!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News