DOAR AȘA ÎȘI VEDE COPIII GEORGE BURCEA! REGULILE STRICTE IMPUSE DE ANDREEA BĂLAN

By

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, dar cântăreața i-a transmis că nu va fi o problemă în a-și vedea copiii, care au rămas în grija ei, de câte ori dorește. Doar că, recent, artista i-a impus reguli stricte lui George.

Actorul va trebui să se testeze o dată la trei luni, dacă vrea să-și vadă copiii, pe Ella și pe Clara. Asta pentru că George Burcea a fost prins cu consum de droguri, având acum dosar penal. Iar Andreea nu vrea ca în preajma fetițelor să se afle un tată care ar consuma substanțe interzise. Iar o testare antidrog ar alunga, imediat, temerile.

“George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar că Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrog o dată la trei luni. Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol”, a dezvăluit o sursă din anturajul Andreei și a lui George.

Doar așa își vede copiii George Burcea! Regulile stricte impuse de Andreea Bălan

Andreea Bălan i-a impus reguli stricte lui George Burcea, dacă vrea să-și mai vadă copiii. El va trebui să facă, o dată la trei luni, testul antidoping. Însă prima decizie neașteptată din partea Andreei a venit la scurt timp după despărțire. Artista îl accepta din nou pe George în viața ei.

Andreea Bălan făcea atunci compromisul de dragul celor două fetițe pe care le are cu George Burcea, pentru a nu simți lipsa unei familii. „Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuie duse la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au declarat surse din anturajul celor doi potrivit Impact.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News