Inca un martor rupe tacerea, dupa dezvaluirile facute de Emily: „Telefoanele sotilor Stegaru sunt la… Avea urme pe picior si pe mana”

By

Inca un martor rupe tacerea, dupa dezvaluirile facute de Emily: „Telefoanele sotilor Stegaru sunt la jurnalisti si umbla in ele”

Vloggerita Andra Constantin sustine ca Vulpita este batuta, asa cum a spus si Emily Burghelea. Aceasta a spus ca ea a fost prima poersoana pe care Vulpita a contactat-o dupa ce a fost batuta.

Andra are si dovezi in ceea ce priveste agresarea Vulpiteti de catre Viorel, aceasta postand un nou vlog pe canalul ei de YouTube.

„Acum o luna am cunoscut-o pe Veronica la magazinul Soniei Trifan, unde am machiat-o. Am avut ocazia sa o intalnesc de doua ori. Vineri, 12 iunie, am primit un telefon de la Veronica plangand ca este agresata. Mie nu mi-a venit sa cred ca ei oricum se cearta non-stop. Si-a apropiat telefonul si mi-a aratat: „Uite, se vede?”.

I-am zis ca se vede ca e putin umflata. Mi-a aratat mana si piciorul drept. Nu mi se pare normal. Am rugat-o sa taca pentru ca nu stii la nervi cum reactioneaza omul si unde loveste. Le-am spus jurnalistilor printr-un mesaj ca stim tot si ca nu e normal ce se intampla. Le-au luat telefoanele. Telefoanele sotilor Stegaru sunt la jurnalisti si umbla in ele. Le-au inchis conturile sau ne-au blocat pe noi. Nu e ok.

M-a sunt apoi un alt jurnalist care a incercat sa imi spuna ca Emily e de vina, ca ea a imbatat-o pe Veronica si ca si-a batut joc de ea. Petrecerea despre care se spune a avut loc sambata seara, iar Veronica avea deja vanataile, tin sa mentionez. Eu pot sa confirm ca Veronica este vanata la ochi. Am si o fotografie in care se vede. Mie imi pare foarte rau de Veronica, chiar daca ea a gresit in trecut.

„Avea ochiul vanat pe partea dreapta, urme pe picior si pe mana, tot pe dreapta. A venit de la Calarasi (n.r. – pentru a filma la un proiect) plansa”, a spus Andra Constantin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News