Veste-șoc la Antena 1 și la Acces Direct! Vulpița, infectată cu coronavirus?!

By

Antena 1 a fost puternic lovită de pandemia de coronavirus, căci postul de televiziune a înregistrat nici mai mult, nici mai puțin de 9 cazuri pozitive. Cum nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița a făcut turul emisiunilor din trustul Intact, aceasta ar putea fi în mare pericol, căci oamenii deja se întreabă dacă nu cumva are coronavirus.

Vulpița de la Acces Direct a făcut turul emisiunilor în această perioadă, datorită succesului răsunător pe care îl are pe piața muzicală, dar și datorită faptului că pe oriunde merge, audiența atinge cote maxime. Cu toate acestea, un lucru îi neliniștește pe oamenii care au auzit deja de focarul de coronavirus din Antena 1: faptul că Veronica Stegaru a luat contact cu foarte multe persoane în această perioadă și, mai mult, a fost prezentă în mai multe platouri de filmare, atât la Antena 1, cât și la Antena Stars.

Pentru că reprezentanții trustului Intact au declarat că la Antena Stars s-au luat măsuri de siguranță pentru ca toate emisiunile să se poată desfășura fără probleme, această variantă a infectării putea fi eliminată. Din păcate, Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Showbiz Report a fost și el testat pozitiv, zilele trecute, ceea ce presupune că ar fi putut exista un risc de infectare pentru Vulpiță, atunci când a fost prezentă în platourile Antenei Stars.

Vulpița de la Acces Direct, în pericol din cauza coronavirusului?

Ei bine, chiar dacă a fost la o mulțime de emisiuni la Antena Stars, Vulpița nu ar fi putut să se infecteze cu noul coronavirus. După cum v-am spus, trustul a luat măsurile necesare pentru ca emisiiile să se desfășoare în condiții de siguranță, iar Veronica Stegaru nu a avut contact direct cu Andrei Ștefănescu.

Mai mult, platourile de filmare ale Antenei Stars se află în incinta Romexpo, acolo unde se află și studio-ul Te cunosc de undeva. Acces Direct se filmează în zona Piața Chibrit – 1 Mai (Sectorul 1 al Capitalei), deci nu există riscul ca Vulpița să fi intrat în contact direct cu cineva care ar putea reprezenta un pericol de infectare.

Marcel Pavel a fost prima vedetă testată pozitiv cu noul coronavirus. Cântărețul a fost urmat de Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, dar și de personalul echipei Te cunosc de undeva. Antena 1 înregistrează, în prezent, 9 cazuri de coronavirus.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News