Răsturnare de situație. Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Dragușanu

By

Alex Bodi dă înapoi. Se pare că afaceristul vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu, cu toate că și-a asumat relația cu Daria.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut una dintre cele mai complicate relații din showbiz-ul românesc. După nenumărate despărțiri care s-au lăsat cu scandal, cei doi și-au mai dat o șansă de fiecare dată, chiar și după divorț. De data aceasta, însă, lucrurile par destul de serioase, mai ales din partea blondinei.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu?
Imediat ce a fost anunțată ruptura, Bodi a fugit direct în brațele rusoaicei Daria, dar se pare că nu poate să o uite pe Bianca Drăgușanu, iar ultimul gest îl dă de gol pe afacerist. Luni, 1 iunie, ar fi fost aniversarea celor doi iubiți care și-au început povestea de iubire acum aproximativ 2 ani. Astfel, Bodi a încercat să o surprindă pe fosta parteneră de viață așa cum obișnuia de fiecare dată în perioada în care erau iubiți.

Până acum, singurele mesaje pe care și le mai trimiteau cei doi erau cele de pe rețelele de socializare, care erau mai mult săgeți acide. Acum, Bodi a decis să mai facă un pas către Bianca, deși acesta se află în Londra cu Daria Radionova. Blondina a postat luni pe rețelele de socializare un clip care i-a șocat pe fanii acesteia. Mai exact, se pare că vedeta a primit un buchet uriaș de trandafiri albi din partea lui Bodi, care au venit însoțite de un bilețel.

Bianca, gest nebunesc pe rețelele de socializare
Imediat ce a citit mesajul, Bianca a recurs la un gest ieșit din comun, semn că acest cadou chiar venea din partea afaceristului. Bodi obișnuia să îi trimită câte un buchet de flori de fiecare dată când se despărțeau, pentru a o împăca. Dar, dacă acest gest reușea cândva să îndulcească inima Biancăi, acum se pare că nimic nu o mai poate face să se întoarcă la cel cu care a fost căsătorită.

Bianca a ținut să îi arate lui Bodi că nu mai înseamnă nimic pentru ea și a recurs la un gest absolut șocant, chiar nebunesc. Aceasta a filmat întreaga scenă, pentru a-i demonstra fostului iubit că nu mai vrea nimic cu el și că de data aceasta a pierdut-o definitiv. În doar câteva secunde, blondina a pus mâna pe o brichetă și a dat foc atât biletului, cât și buchetului de trandafiri.

Pe fundal se auzeau versurile: „Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic/ Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-și mai ajunge nimic” din piesa Deliei.

În plus, Bianca a scris și un mesaj în dreptul videoclipului: „End of Story”, ceea ce înseamnă că edeta a pus punct și că vedeta este hotărâtă să îl uite pe Bodi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News