O recunosti? Acum este o femeie celebra din Romania!

By

De Ziua Tineretului, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii legate de adolescenta si liceu. O recunosti?

„Ani de liceu…vise de tinerete. Sperante, idealuri, incredere, planuri, prietenii…viata in alb si negru, in da si nu, in bine si rau…ganduri de 2 mai..
La multi ani, tinerete!💜” a scris primarul General al Capitalei.

Gabriela Firea, mesaj de Ziua Mironositelor

Duminica Mironositelor. Astazi este o zi absolut special in calendarul Ortodox. In duminica a treia dupa Pasti este una dintre cele mai frumoase si delicate sarbatori crestine.

Mai precis, este vorba despre Duminica Mironositelor, cand este si sarbatoarea femeii crestine.

Gabriela Firea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant pentru toate femeile crestine:

„La multi ani cu bucurii tuturor femeilor crestine! Gandul de pretuire si recunostinta se indreapta catre doctoritele si asistentele din spitale, catre asistentele sociale din caminele de varstnici dar si catre mamele care se jertfesc zilnic pentru familie, surorile care aduc mangaiere. Nu in ultimul rand, catre femeia – prietena, care ne sterge lacrima la zi de cumpana.

Astazi este a treia duminica dupa Sfantul Paste – Ziua Mironositelor curajoase, care l-au urmat pe Iisus impreuna cu apostolii. Tot ele l-au uns cu mir, dupa rastignire. Cea dintai : Maria Magdalena🙏”, a scris Firea pe Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News