Este o cântăreață celebră și fiica unui mare artist, însă nimeni nu a recunoscut -o. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut fotografia

By

Cleopatra Stratan i-a lăsat cu gura căscată pe fanii ei! Fiica lui Pavel Stratan vrea să demonstreze că au apus vremurile în care era doar o fetiță și a postat o fotografie provocatoare pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan, mai sexy ca niciodată. Fanii nu au recunoscut-o

Cleopatra a trecut de mult de perioada în care era doar o fetiță și se pare că vrea să scape de această imagine. Recent ea a postat pe Instagram o fotografie ca a uimit pe toată lumea. Tânăra artistă poartă o rochie extrem de decoltată, care îi scoate bustul în evidență. Ce-i drept, chiar este de nerecunoscut!

Cleopatra Stratan, la 17 ani. sursa foto: instagram
Cleopatra Stratan, la 17 ani. sursa foto: instagram

Mulți dintre fanii ei au mărturisit că nu o recunosc, însă au rămas plăcut surpinși de felul în care arată acum fiica lui Stratan.

„Doamne, ce au trecut anii..parcă acum cântai „Ghiță” și îi puneam melodia băiețelului meu mereu atunci. Și îmi doream și eu să am o fetiță. Și uită-te la tine acum, că nici măcar nu te-am recunoscut. Asta înseamnă că noi am îmbătrânit”, „Wow, shimbări radicale”, „Nici măcar nu te-am recunoscut, atât de mult ai crescut!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Fotografia postată de Cleopatra Stratan a fost însoțită de mesajul „Pentru că sunt femeie”, semn că ea vrea să lase adolescența în spate și să uite de vremurile în care era cunoscută pentru „Ghiță”, melodia care a consacrat-o.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News