Soțul Vlăduței Lupău, gest neașteptat după scandalul amoros cu al artistei cu Armin Nicoară! Și-a luat deja ADIO! ”Mulțumesc pentru sprijinul acordat și neacordat si…”

By

Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, a anunțat că se desparte de echipa de fotbal CFR Cluj, la care a activat în ultimii doi ani și jumătate. Anunțul vine la puțină vreme după ce portarul campioanei a ajuns fără să vrea în centrul unui scandal amoros care a ținut prima pagină la începutul acestui an.

”Mulțumesc CFR Cluj pentru toate clipele frumoase petrecute în acești doi ani și jumătate! Mulțumesc pentru cele două titluri de campion și o supercupă a României! Mulțumesc pentru debutul în Liga 1 la echipa campioană! Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și neacordat! Multă baftă tuturor colegilor în continuare”, a scris Adi Rus pe contul lui de socializare.

Adi nu a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de CFR Cluj și dacă acesta ar avea legătură cu scandalul dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, însă este evident că toată tevatura creată de această poveste nu i-a picat bine antrenorului Dan Petrescu. De altfel, Rus a mai fost suspendat 20 de etape de ”Bursuc” după ce a fost implicat într-o altercație cu fostul iubit al Vlăduței, în 2018, la Untold.

Adi Rus are 25 de ani și are o valoare de piață de 100.000 euro, conform trasfermarkt.com. Soțul Vlăduței Lupău a venit la CFR în vara anului 2017, de la U Cluj și a jucat penntru echipa campioană doar 27 de minute, într-un meci desfășurat în vara anului trecut cu Astra Giurgiu, câștigat de clujeni cu 3-2.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News