Situatie critica in familia regala din cauza lui Meghan Markle! Printul Harry isi implora tatal sa il ajute

By

Meghan Markle provoaca scandal dupa scandal in familia regala britanica! Ducesa tine prima pagina a ziarelor, iar acest lucru a ajuns sa il afecteze foarte tare pe Printul Harry incat a ajuns sa il implore pe tatal sau sa il ajute in aceasta situatie, iar sotia sa sa isi recapete popularitatea de altadata!

Dupa anuntarea logodnei dintre Meghan Markle si Printul Harry, popularitatea actualei ducese a crescut foarte multi, multi considerand-o mult mai influenta decat Kate. Insa lucrurile nu au continuat ascendent pentru fosta actrita, pentru ca a incalcat protocolul regal de foarte multe ori, doi angajati de baza ai familiei regale au demisionat din cauza ei, iar scandalurile provocate de familia sa ii afecteaza din ce in ce mai mult imaginea.

Kate a revenit cea mai apreciata persoana din familia regala, dupa Regina, iar zvonurile conform carora cele doua nu se mai inteleg, nu au facut decat sa alimenteze admiratorii familiei regale in antipatia pe care o fata de Meghan Markle. Surse din apropierea palatului au dezvaluit: „Marea problema este, desigur, cearta cu cumnata ei, Kate Middleton, care se intensifica pe zi ce trece, desi in ziua de Craciun au aparut impreuna in public, incercand sa para prietene.” De asemenea, Printul Charles a sfatuit-o pe Meghan ca ar trebui sa incerce sa aiba o relatie mult mai buna cu cumnata sa.

Printul Harry a ajuns insa in pragul disperarii, vazand faptul ca sotia sa nu mai este atat de iubita de britanici si a luat decizia de a il ruga pe tatal sau sa intervina si sa puna capat tuturor zvonurilor care ii afecteaza imaginea sotiei sale. Din pacate, Printul Charles nu este atat de incantat de propuunerea fiului sau, sfatuind-o sa fie mai atenta la protocolul regal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News