Această studentă a ales să poarte o rochie de dantelă la balul ei de absolvire, dar profesorul a văzut-o și i-a spus: „Fetele ca tine ar trebuie să…”, iar fata a izbucnit în lacrimi. Uite cum a apărut studenta la petrecere

By

Ca oricare student, Tiffani Taylor era foarte încântată că urma balul ei de absolvire. Fata și-a găsit rochia mult dorită și a așteptat ziua cea mare.

Tiffani a ajuns la școală radiind de frumusețe, simțindu-se foarte bine în pielea ei. Dar nici prin cap nu-i trecea ce avea să i se întâmple câteva minute mai târziu. Și-a salutat colegii, apoi s-a întâlnit cu unul dintre profesorii ei care s-a luat de rochia pe care fata o purta în acea seară. A izbucnit în lacrimi.

„Fetele ca tine ar trebuie să se acopere în partea de sus”, i-a spus atunci profesorul, care a forțat-o pe Tiffani să poarte o jachetă peste rochia ei, pentru tot restul serii.

Profesorul a crezut că Tiffani e prea îndrăzneață și arată prea multe pentru o femeie de „mărimea ei”.

Auzind toate aceste lucruri, Tiffani a rămas fără cuvinte. A fugit direct la baie și a început să plângă în hohote. Dar una dintre prietenele ei apropiate nu a lăsat situația așa. I-a făcut o fotografie lui Tiffani îmbrăcată în rochia ei de absolvire și a postat-o pe o rețea socială.

Poza în care Tiffani apare îmbrăcată în rochia ei cu corset de dantelă neagră, lungă până în pământ, s-a răspândit imediat, primind peste 40.000 de aprecieri.

Sprijinul pe care Tiffani l-a primit a fost uriași, iar aprecierile oamenilor au făcut-o să uite comentariul uimitor al profesorului.

Noi credem că Tiffani este o femeie frumoasă, iar rochia pe care a ales-o pentru acea seară i se potrivește. Tu ce crezi?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News