Au găsit un vultur uriaș în pădure, l-au luat acasă, l-au însănătoșit, dar când s-a făcut bine nu-l mai puteau ține pe loc. Au fost obligați să-l elibereze, dar când au văzut unde s-a dus prima dată au început să plângă de emoție. De atunci face mereu asta

By

Când Bridezilla, vulturul, a fost găsită într-o pădure din Nova Scotia, Canada, nu avea suficientă putere pentru a-și ridica capul, sau pentru a-și întinde aripile. Ea fusese separată de perechea ei și era aproape moartă.

Așa că Bridezilla a fost dusă la Cobequid Wildlife Rehabilitation Centre, un centru de recuperare pentru animale, iar când a sosit acolo era deshidratată și plină de păduchi. Angajații au pus-o imediat sub o lampă destinată să o încălzească și să o facă să se simtă mai în largul ei.

Nici măcar nu au fost nevoiți să o sedeze când a trebuit să-i facă o radiografie, animalul sălbatic era mult prea slăbit pentru a rezista.

Ea a fost diagnosticată cu otrăvire, mâncase corpuri de animale care fuseseră contaminate de fragmente de gloanțe din plumb. Angajații au început imediat un tratament: o serie de injecții care i-au eliberat corpul de mineralele din sânge.

A durat doar două zile până când și-a revenit. Dar după 4 zile a devenit cu adevărat agitată. Era un semn bun, instinctul ei natural își revenea. Cel care avusese grijă de ea a avut nevoie de mult echipament de protecție pentru a nu fi rănit de pasărea uriașă. Când Bridezilla nu mai putea deja suporta viața în captivitate, nu se recuperase complet. Dar înainte de a o elibera înapoi în sălbăticie, angajații i-au dat șansa să își întindă aripile.

În sfârșit, când pasărea uriașă și-a eliberat organismul de plumb, a fost dusă în zona unde fusese găsită și eliberată. Ea a zburat într-un copac din apropiere unde avea probabil un cuib. Dar angajații care au însănătoșit-o au avut o frumoasă surpriză în acel moment: un alt vultur a venit în goană și a atacat-o.

Dar apoi a venit un alt vultur, acesta era perechea ei. Cei doi s-au chemat înainte ca Bridezilla să plece pentru a fi cu el. Cei doi au stat apoi împreună pe aceeași ramură de copac mult timp, de parcă stăteau de vorbă. În cele din urmă au zburat împreună către înaltul cerului.

De la eliberarea animalului cei doi au fost văzuți frecvent în împrejurimi. Dacă nici asta nu este o poveste de dragoste frumoasă, cu atât mai frumoasă cu cât este despre doi vulturi uriași, atunci nu știu eu ce înseamnă asta. Le sunt foarte recunoscător celor de la centrul de recuperare pentru că i-au ajutat pe cei doi îndrăgostiți să se regăsească.

Iată cum a decurs reîntâlnirea:

Sursa: Newsner

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News