Abia s-a aflat! De ce au ales Cornelia și Lupu Rednic să nu aibă copii:

By

Sunt căsătoriți de aproape 30 de ani și par la fel de fericiți ca în prima lună de relație. Totuși, au ales să nu aibă copii! Da, da, despre Cornelia și Lupu Rednic este vorba! Puțini știu care este motivul acestei alegeri!

Cornelia și Lupu Rednic, căsătoriți de aproape trei decenii
Ea are 44 de ani, el 51 și se mândresc cu un mariaj de aproape trei decenii. La fiecare apariție veseli și puși pe glume, Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din showbiz. De câte ori i-ai auzit certându-se în spațiul public? Ei bine… Niciodată!

Povestea lor de dragoste a început pe când Cornelia era în clasa a X-a. Lupu o respectă enorm și cu fiecare ocazie îi arată dragostea. Din păcate, deși se iubesc enorm de mult, nu s-au bucurat până acum de experiența de a fi părinți. Dar asta a fost alegerea lor! Motivul? Cariera!

„Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a declarat Cornelia Rednic pentru b1.ro.

Cornelia a renunţat la şcoală pentru a se căsători cu Lupu Rednic
De dragul lui Lupu Rednic, Cornelia a renunțat la şcoală și s-a măritat.

„Eu după clasa a 10-a am renunţat la şcoală, eram măritată. Am terminat clasa a X-a şi eu m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând”, a spus în urmă cu ceva timp Cornelia, într-o emisiune TV.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News