„În avionul meu s-a urcat un domn bine îmbrăcat însoțit de o fată murdară și tristă. El nu o lăsa deloc să vorbească, răspundea în locul ei. Mi s-a părut dubios, așa că m-am dus la baie și… Am aflat… Bine că am observat”

By

O însoțitoare de bord a reușit să salveze o adolescentă de 14 ani care ajunsese pe mâinile unor persoane dubioase, care se ocupau cu lucruri mult în afara legii.

Fata devenise victima traficului de persoane și totul s-a petrecut într-un avion de pe ruta Seattle-San Francisco. Stewardesa în vârstă de 49 de ani a observat foarte bine că adolescenta arăta de parcă tocmai trecuse prin iad.

Iată ce a povestit chiar salvatoarea, Sheila Frederick: ,,Ea era însoțită de un bărbat mai în vârstă, care nu o lăsa să vorbească deloc. El răspundea la toate întrebările mele. Bărbatul era foarte bine îmbrăcat, în timp ce fata arăta mizerabil, avea părul gras și răvășit”.

Sheila Frederick continuă: ,,Ceva în mintea mea îmi spunea că ceva nu era în regulă cu ea. După privire mi-am dat seama că fetița trecea printr-un adevărat iad. Așa că am decis să acționez, fără să stau prea mult pe gânduri”.

Însoțitoarea de zbor a încercat să intre în vorbă cu cei doi pasageri suspecți, dar fata nu răspundea niciodată.

Sheila a mers în toaleta avionului și a lăsat un mesaj pentru copilă, îl scrisese pe oglindă. Imediat după ce a ieșit, i-a făcut acesteia un semn discret, adolescenta a înțeles ce îi cerea, așa că s-a dus la toaletă și i-a răspuns lui Sheila că se află în mare pericol și că are nevoie de ajutor.

Imediat apoi, Sheila i-a informat pe piloți despre ce se întâmpla în avion, aceștia au alertat poliția din San Francisco, și la terminal oamenii legii îl așteptau deja pe bărbat atunci când a aterizat avionul. În cele din urmă s-a dovedit că fata provenea dintr-o familie săracă și că urma să ajungă în mâna unor proxeneți.

Bărbatul responsabil a fost reținut și condamnat. Spiritul de observație al Sheilei Frederick a salvat viața unei fete care este astăzi studentă la un colegiu din Statele Unite.

Statisticile arată că, în fiecare an, între 600.000-800.000 de persoane sunt victimele traficanților de carne vie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News