Milena, o fată de 14 ani, a dispărut de două săptămâni. Mama ei a primit un telefon de la un bărbat! Tatăl fetei a mers la poliție să reclame dispariția acesteia, dar agenții i-au oferit un răspuns halucinant

By

Milena Maria Gavrilă, o fată de 14 ani din comuna Pîrscov, județul Buzău, a dispărut în urmă cu două săptămâni.

Mama fetei a primit un telefon de la un bărbat dintr-un sat vecin care i-a spus că fata nu se mai întoarce, a notat observator.tv.

Tatăl Milenei a povestit pentru Observator.TV că, în urmă cu două săptămâni, fiica lui a dispărut de acasă, iar de atunci și până în prezent nu a reușit să o găsească sau măcar să vorbească cu ea.

În schimb, bărbatul a explicat că soția sa, mama Milenei, a primit un telefon de la un individ care locuiește într-un alt sat din Buzău și care a anunțat-o pe femeie că fiica ei nu se mai întoarce acasă.

Tatăl fetei a mers la poliție să reclame dispariția acesteia, dar agenții i-au oferit un răspuns halucinant: „trebuie să accepte situația”.

„De două săptămâni nu știu nimic de fiica mea. Milena a fost coruptă de acest individ. El a spus că a întreținut relații intime cu fata și cu toate astea este liber. M-a amenințat că are relații în Poliție. Chiar șeful de post mi-a spus că trebuie să accept situația, că nu am ce să fac”, a declarat Florin Gavrilă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News