Mămica mergea cu mașina când a văzut în mijlocul șoselei un sac de gunoi care se mișca. Când s-a oprit să îl cerceteze, a găsit ceva care i-a schimbat viața! Uite ce era înăuntru

By

Malissa Sergent Lewis plecase într-o zi la serviciu fără să știe că va avea șansa de a schimba o viață!

În timp ce conducea, fiind deja în întârziere, ea a observat un sac de gunoi în mijlocul drumului, dar ceva era foarte ciudat la această pungă, de aceea nu a putut pur și simplu să o ocolească: aceasta se mișca.

Malissa a înțeles că înăuntru se află ceva viu, așa că a condus atent până în dreptul pungii și a deschis-o foarte atent, fără să țină seama de propria ei siguranță. Din fericire pentru ea nu exista niciun pericol, acolo era un animal care nu putea face rău nimănui: un cățeluș.

E inimaginabil cum cineva poate abandona o vietate într-un sac pe marginea drumului! Câțelușul a fost foarte fericit să o vadă pe cea care va deveni salvatoarea lui! Malissa l-a dus la veterinar și a aflat că e sănătos, familia ei i-a dat numele Hefty, și a fost adoptat cu brațele deschise, având acum un cămin permanent și iubitor.

Iată cum a fost găsit noul membru al familiei care i-a oferit acesteia multă căldură și iubire, cred că nu greșim dacă presupunem că acest câine a schimbat la rândul lui viața unei familii.

Dacă ai șansa să faci același gest, te rugăm să nu eziți!

Iată câteva poze ale animăluțului:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News