Este ireală! Primele imagini cu chipul fetiței Danei Rogoz! Lia Elena arată precum o păpușică. Te topești când o vezi:

By

În urmă cu aproape o săptămâna, actrița trecea prin emoții de nedescris și o cunoștea pe Lia Elena. Dana Rogoz a făcut publică prima fotografie cu chipul fetiței sale.

De Ziua Copilului, Dana Rogoz a făcut publică prima fotografie a fetiței sale, de când au ajuns acasă. Actrița este împlinită și fericită, că are familia la care visa de atât timp.

‘Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a facut-o cand ne-am intors acasa de la maternitate, in a treia ei zi de viata. Nu pot descrie in cuvinte bucuria care imi sufoca pieptul, azi, de 1 iunie, ca mama de doi copii. La multi ani, minunilor!’, a scris Dana Rogoz.

Lia Elena arată precum o păpușică și topește inimile tuturor. Dana Rogoz se bucură acum de momente unice alături de fiica ei, iar micuțul Vlad este foarte încântat de surioara lui.

Proaspăta mămica a recunoscut faptul că a fost speriată inițial, însă a înțeles protocolul și a precizat că vor păstra măsurile până când fetița va fi bine.

‘La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște. O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan o văd în poze și în imagini rudele.

Toate au decurs foarte ușor. N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine credeam că o să știu că de, trec a doua oară, dar a fost diferit și am adunat foarte multe povești despre perioada asta.’, a mai spus actrița.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News