Bianca se mărită! Cine e bărbatul care i-a cucerit inima dupa Bodi

By

Bianca Drăgușanu a fost invitată la „Vorbește lumea”, emisiunea matinală de la Pro TV.  Vedeta s-a deschis față de telespectatori și a povestit cum este viața după două casnicii și două divorțuri. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are un copil. Ulterior aceasta s-a măritat cu Alex Bodi, de carea divorțat curând.

Bianca Drăgușanu: Urmează a treia căsătorie

Bianca Drăgușanu a povestit că atunci când se va căsători a treia oară va avea grijă la ce alege și-și va alege partenerul de viață care să o iubească așa cum e. „Acum suflu și-n iaurt”.

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci”.

„Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții.

Bianca Drăgușanu: Cu Vivctor Slav a fost o relație frumoasă și avem un copil minunat

Drăgușanu a povestit că cea mai fericită căsnicie pe care a avut-o a fost cu Victor Slav, cu care are și ceva de „impărțit”, iar cu Alex n-a fost așa și se bucură ca nu au nimic de împărțit.

Vedeta spune că acum se dedică afacerilor și activitatea ei principală este atelierul ei de rochii de mireasă. De asemenea Bianca Drăgușanu, vinde postări pe Instagram, unde costă destul de mult să apari acolo.

Viața după Bodi este una fericită și liniștită, cea mai recentă intervenție a fost un implant de sprâncene pe care l-a făcut cu cu puțin timp în urmă.

Cum se vede Bianca „bătrănă”?

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38.  Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Pro  TV.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News