Au trecut trei ani de când Roxana, fetita pe care nu o voia nimeni, a fost adoptată de Dana și Dragos Bucur. „În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire…”

By

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai solide cupluri, dar au surprins pe toată lumea când în urmă cu ceva timp au anunțat că deși au doi copii au decis să adopte o fetiță.

Au trecut trei ani de când Dragoș și Dana anunțau mândri că familia lor s-a mărit și în viața lor a intrat Roxana, o fetiță de etnie romă pe care nu o dorea nimeni. Cei doi și-au dorit să facă un bine, unui copil care avea cu adevărat nevoie de ajutor și așa au găsit-o pe micuța cu ochii calzi și triști care a trecut prin multe greutăți la o vârstă foarte fragedă. Acum are 8 ani și s-a integrat perfect în familia Danei și a lui Dragoș. Mai mult, cele mai recente imagini cu Roxana postate de artistă pe conturile de socializare arată acum un copil fericit, care adoră să se joace alături de frățiorul ei, Kadri.

Acest lucru a fost remarcat și de fanii artistei. „În sfârșit, cea mica nu mai are atâta tristețe în privire ….nu cred că a fost ușor. Bravo vouă’, le-a transmis un fan.

De asemenea, Dana a mărturisit și ea că Roxana s-a integrat perfect și este un copil foarte vesel.

„Acum ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot’, a povestit Dana Nălbaru într-o emisiune TV.

Artista a mărturisit și motivul pentru care ea și soțul ei au decis să adopte un copil, pe care nu-l dorea nimeni.

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas’, a povestit Dana într-un interviu pentru Adevărul.

Legat de ziua în care s-au cunoscut, Dana a povestit că a fost foarte emoționant atât pentru ei, cât și pentru Roxana.

„ A fost emoţionantă pentru fiecare dintre noi, însă pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoţionată şi disperată să vină cu noi. A fost fain – era pieptănată, avea o rochiţă roz, se bâţâia, dansa. E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată. (…). A trecut prin nişte lucruri foarte grele. O admir pentru cum este şi pentru tăria pe care o are’, a mai mărturisit Dana.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News