De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat. Şeful DSU a spus adevărul

By

S-a aflat și motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată, de fapt, Raed Arafat. Cel care conduce Departamentul de Situații de Urgență din România a mărturisit la Digi 24 că programul solicitant pe care l-a avut l-a împiedicat să fac acest pas în viață.

De ce nu s-a căsătorit niciodată, de fapt, Raed Arafat

Mai mult de atât, din cauza stilului de viață, acesta este şi motivul pentru care nu are nici măcar un animal de coapanie după ce ultimul său câine a făcut „o figură în stradă”.

„Haideţi să vorbim clar. Când eşti ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci şi acest lucru, şi să faci şi rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în acelaşi timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment şi trebuie să reduci activitatea pe o parte.

Şeful DSU a spus adevărul

Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau linişte. Nu regret şi fiecare chestie are un aspect pe care trebuie să-l înţelegi: pentru a face asta, trebuie să renunţi la asta, pentru a face un lucru, trebuie să scazi un alt lucru.

Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt şi să o duci continuu, cu acelaşi nivel de pasiune, să nu o scazi”, i-a spus acesta jurnalistei Ionela Năstase.

„Practic n-aţi vrut să lăsaţi pe cineva să vă aştepte la infinit acasă… ”, a continuat ziarista. „Sau să nu mă mai aştepte…(râde). Pentru că asta este în final, la un moment dat o să-ţi spună, mai ales dacă ai şi copii…

Sunt mulţi care trec sau au trecut prin această situaţie. La un moment dat, trebuie să stai şi să alegi, trebuie să stai şi să spui: da, merge aşa sau renunţ la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am lucrat eu şi asta toţi colegii ştiu, şi ca program de lucru şi tot. Să mai ai şi alte obligaţii e foarte greu”, a punctat șeful DSU.

Cât despre un câine sau o pisică, lucrurile sunt cât se poate de clare. „Am încercat. Am avut un câine, până a început să-mi facă o figură în stradă… Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă. La un moment dat, câinile a început – şi l-am prins făcând asta…

Unii îmi ziceau în stradă – la Mureş era, la Sângeorgiu de Mureş: De ce nu-i dai câinelui apă şi mâncare, când eşti plecat? Pentru că plecam dimineaţa, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea şi uneori nu veneam decât a doua zi, pentru că nu puteam să ne întoarcem, deci asta a fost… lucram cu Transgazul, cu elicopterul Alouette atunci şi niciodată nu ştiai ce se întâmplă.

Şi câinele cerşea apă şi mâncare de la vecini. Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul, îl ţinea şi se plimba la gard, de faţă cu toţi, să le arate că nu are mâncare! Era clar. Adică câinele suferea. El era în grădină, totuşi, dar cu toate astea, era foarte greu de ţinut şi l-am dat unui coleg care l-a dus la ţară ca să crească bine acolo.

Era un lup alb, era superb, dar… nu mergea! Deci, am încercat, să ştiţi, inclusiv câinele n-a putut să… Se plângea, să ştiţi”, a mai zis Arafat

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News