Emily s-a intors la Acces Direct! Iata prima reactie a blondei: „A fost ca un dus rece”

By

Emily Burghelea si-a inceput cariera in televeziune in urma participarii la una dintre cele mai urmarite emisiune de fashion difuzata de postul de televizune Kanal D. Faptul ca i-a placut mereu sa fie in centrul atentiei si nici nu avea emotii in fata camerei a ajutat-o sa ocupe postul de asistenta in emisiunea prezentata de Mirela Vaida, „Acces Direct”, difuzata de Antena 1.

In ultimele luni, unul dintre cele mai dezbatute subiecte in aceasta emisiune a fost cuplul format din Vulpita si Viorel, reusind ca postul de televiziune sa primeasca mai multe amenzi in urma subiectelor abordate, dar si din pricina limbajului pe care il folosesc invitatii. In goana dupa un rating cat mai mare, Antena 1 a inceput sa faca un serial cu cei doi tineri si sa fie nelipsiti din emisiunea prezentata de Mirela Vaida, cei doi fiind pusi de nenumarate ori in situatii penibile, lucru blamat de nenumarate ori chiar de telespectatori.

Insa problemele atunci cand nu se filmeaza pare ca sunt mai grave, iar prima care a cedat a fost Emily Burghelea, ea prezentandu-si demisia in direct. De aici si pana la un adevarat scandal intre ea si intraga echipa de productie nu a fost decat un pas. Blonda a fost amenintata in nenumarate randuri, iar acum se pare ca au si dat-o in judecata pentru ca si-a permis sa spuna adevarul din spatele camerelor.

Recent, aceasta a fost surprinsa la platoul de filmare al emisiunii „Acces Direct”, iar toata lumea a suspectat ca aceasta a ingropat securea razboiului cu Antena 1 si revine in postul de asistenta.

Insa, lucrurile nu stau nici pe departe asa: frumoasa blonda a mers strict pentru a-si recupera lucrurile pe care le avea acolo si a lamurit acest aspect, mentionand insa ca nu vrea sa dea mai multe detalii pentru ca avocatii postului de televizune Antena 1 deja au dat-o in judecata pentru faptul ca le-a „stricat imaginea”.

„A fost că un dus cu apă rece. Aș vrea să mă înțelegeți, drăgălașilor! Nu vreau să mai discut despre acest subiect… Instanța o să dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc și că Veronica a fost bătută și că cei de acolo vor să ascundă asta. Dacă trebuie să plătesc că NU am vrut să ascund, cum am mai spus, o să plătesc. Nu am o armata de avocați de partea mea…dar am dreptatea. În mai puține cuvinte, ei îmi cer mie despăgubiri pentru că “le-am pătat” imaginea… Ce lume!”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News