Sora lui Brigitte Pastrama se implica in scandalul cu Robert

By

Brigitte Pastrama nu poate sta departe de scandaluri. Dupa cearta cu fostul sau sot, Ilie Nastase, apoi cu Cornel si Florin Pastrama, actualul sau sot, de aceasta data protagonist este chiar fiul ei, Robert, despre care a declarat in nenumarate randuri ca nu stie foarte multe lucruri. Desi poza intr-o mama ideala, lucrurile nu stau chiar asa in realitate, iar situatia intre cei doi este destul de grava.

Robert a fost crescut de mama brunetei pana la varsta de 13 ani, cand aceasta a decis ca baiatul ei sa se mute in Bucuresti si sa traiasca alaturi de ea. Insa fosta sotie a lui Ilie Nastase nici asa nu a reusit sa se apropie prea mult de fiul sau, fiind mereu plecata si atenta la propriile nevoie.

Baiatul a fost invitat la o emisiune televizata si a povestit ca nu a avut niciodata o relatie buna cu mama sa si se considera orfan de la varsta de 13 ani, de cand s-a mutat alaturi de aceasta. Bruneta nu a fost niciodata atenta la nevoile fiului sau, iar acum cei doi au mari probleme.

Brigitte isi acuza fiul de distrugerea unei masini, dar si a casei in care au locuit impreuna, desi ea mereu a incercat sa ii ofere tot ceea ce este mai bun, dupa cum a declarat, ajungand chiar la acuzatii cu privire la consumul substantelor interzise. Din nefericire, Robert tine sa o contrazica de fiecare data, el acceptand sa fie supus oricarui test pentru a demonstra ca mama sa minte.

Pana acum nicio persoana din familia celor doi nu a vrut sa intervina in scandal, insa cea care a luat atitudine a fost Cristina, sora brunetei. Aceasta a raspuns comentariului unui internaut, care o acuza pe Brigitte ca nu a stiu sa ii ofere atentie si iubire, blonda negand imediat: „A primit, sa fii sigura”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News