Emily Burghelea a fost AMENINȚATĂ CU MOARTEA după dezvăluirile de azi de la Acces Direct. ”Eu am știut foate bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară

By

Emily Burghelea, amenințată după dezvăluirile de la Acces Direct

Emily Burghelea susține că a fost sunată cu număr ascuns și amenințată chiar înainte de începerea emisiunii Acces Direct de astăzi. Ea o acuză pe Mirela Vaida că a încercat o manipulare ieftină, însă diseară va veni cu dovezi care să demonstreze că toată echipa de la Antena 1 minte.

Emily Burghelea, amenințată după dezvăluirile de la Acces Direct

Astăzi Mirela Vaida a încercat să o contracareze pe fosta ei asistentă și l-a lăsat pe Viorel să povestească o întâmplare din weekend. Prezentatoarea de la Acces Direct susține că Emily a greșit și urma să fie dată afară și din această cauză a creat acest scandal. Viorel a povestit cum Emily l-a chemat la o petrecere, alături de Veronica, unde ar fi încercat să îi îmbete. În tot acest timp Veronica nu a scos o vorbă și a început să plângă, moment în care Mirela Vaida a intervenit rapid pentru a o potoli.

„Dacă Emily știa că Veronica este agresată de Viorel de ce nu a venit Emily să spună pe post. Atunci nu la final de emisiune. eu eram prima care sunam la 112 făceam apel în direct. Emily a tăcut tot timpul, a fost cea mai bună prietenă cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi în Pipera.Eu am dreptul să cred că acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalți doamne ferește ce fânduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste graniță, cine știe ce îi făceau. Nu e normal peste echipa cu care lucrezi să faci astfel de acte iresponsabile”, a mai adăugat prezentatoarea.

După emisiune Emily Burghelea a continuat dezvăluirile șoc și, după cum se poate vedea pe profilul ei, multă lume tinde să îi dea dreptate. Fosta asistentă a Mirelei Vaida susține că este amenințată și chiar i s-a tăiat cablul în timp ce în emisiune se vorbea despre ea, tocmai ca să nu poată vedea.

”Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foate bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea într-un story pe Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News