Delia a dezvăluit marele secret. Cum își menține silueta, deși mănâncă orice:

By

Delia a ținut recent primul concert, după perioada de izolare. Artista s-a lansat în lumea muzicii acum 21 de ani, însă fanii nu văd nicio schimbare. Delia a rămas la fel de excentrică și de naturală, dar și de slabă. Iată cum se menține în formă cântăreața!

Cum reușește Delia să-și mențină silueta

Cu toții știm că jurata de la iUmor este o adevărată gurmandă, însă cu toate acestea silueta sa pare ca trasă prin inel. Ei bine, Delia a dezvăluit care este secretul său. Vedeta a spus că nu a apelat la nicio dietă de slăbire de-a lungul timpului și că mănâncă tot ce-i poftește inima, dar cu moderație. În schimb, Delia pune foarte mut accent pe sport, pe care-l practică în fiecare zi.

„Nu sunt adepta unui stil de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari și încerc să nu exagerez”, a declarat Delia pentru Viva.

delia, artista, silueta

Gina Matache, mama Deliei a dezvăluit acum ceva timp care este mâncare favorită a fiicei sale. Se pare că artista este înnebunită după ciorba de lobodă cu slăninuță și ouă gătită chiar de mama sa. „Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama”, a spus mama Deliei.

Delia, a ținut primul concert după starea de urgență

Blondina a urcat din nou pe scenă după două luni de izolare. Delia a ținut un concert în aer liber unde a avut invitați nume mari din industria muzicală, precum Macanache, Nane și Grasu XXl. Artista s-a asigurat că vor fi respectate toate măsurile impuse de către autorități în contextul pandemiei de coronavirus și s-a distrat alături de fani, care au fost foarte încântați să o revadă.

Însă, evenimentul a fost marcat și de un eveniment mai puțin plăcut. În timpul primei piese pe care o cânta împreună cu Macanache, scena a luat foc. Flăcările ar fi pornit de la un scurt circuit la rețeaua electrică. Însă,  incidentul s-a terminat fără urmări, deoarece o persoană de la tehnic a acționat foarte rapid și a stins flăcările cu instinctorul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News