De ce mai apare Vulpița la TV, dacă Antena 1 a luat o amendă uriașă de la CNA pentru că o difuzează

By

Adevărul a ieșit într-un final la iveală! Toată lumea se întreabă de ce mai apare Vulpița la tv, deși postul de televiune Antena 1 a luat o amendă uriașă de la CNA, pentru că o difuzează.

De ce mai apare Vulpița la TV, deși Antena 1 a luat o amendă uriașă de la CNA

Veronica Vulpița și soțul ei Viorel au ajuns să fie adevărate vedete naționale, după ce au apărut în emisiunea Mirelei Vaida. Cei doi sunt și apreciați, dar mai mult criticați de toată lumea. Cu toate acestea, emisiunea Acces Direct are audiențe record atunci când ci doi soți sunt în direct.

Deși postul de televiziunea Antena 1 a luat o amendă de 100.000 de lei de la CNA, șefii au decis ca cele două personaje să apară în continuare în emisiune, tocmai pentru că audiențele sunt foarte mari, așa că pierderea este una minimă. Acces Direct a reușit să ajungă pe locul al doilea în audiențe, fiind devansată doar de ”Românii au Talent”.

Membrii CNA îi condamnă pe șefii televiziunii, însă acest lucru nu îi afectează prea mult. A fost un „spectacol al degradării umane”, a afirmat Dorina Rusu, membru în CNA, în ședința are a decis amendarea televiziunii, potrivit paginademedia.ro. Cu toate acestea românii îi urmăresc în continuare pe soții Stegaru.

Mirela Vaida și-a spus și ea părerea, deși este la fel de criticată pe rețelele de socializare, pentru că promovează asemenea non-valori. Nu am prezentat și nu prezentăm acest subiect ca pe un exemplu de urmat, sub nicio formă. Ci ca pe o realitate des întâlnită, produs al societății românești sau, mai degrabă, “victimă” a ei. Eu prezint acest caz și evoluția lui zilnică, pentru că telespectatorii țin în viață, în număr atât de mare, această poveste. Altfel, emisiunea Acces Direct s-a ocupat și se va ocupa mereu de cei mai defavorizați de soartă, de tarele societății, încercând să îndrepte și să ajute, acolo unde îi stă în putere”, a mai declarat prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News