Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani. Îl recunoști?

By

Ce a ajuns să facă fratele lui Cătălin Moroșanu pentru bani, la doi ani după Asia Express

Acum doi ani, fratele lui Cătălin Moroșanu, Claudiu, făcea furori la show-ul fenomen, Asia Express. De atunci, bărbatul nu a mai fost în atenția mass-mediei la fel de mult ca luptătorul. Despre noua afacere a lui Cătălin, și cum a ajuns la munca de jos, în cele ce urmează.

Ce face Claudiu Moroșan pentru bani

La doi ani de la participarea la cursa Asia Express, difuzată pe Antena 1, fratele kickboxer-ului Cătălin Moroșanu, Claudiu, a trecut de la afacerile cu aur, la afaceri cu cartofi. Bărbatul a fost surprins în timp ce vintea cartofi la o tarabă dintr-o piață din Iași, conform cancan.ro.

Se pare că fratele luptătorului nu se ferește de munca de jos, și nu are o problemă cu trecerea de la statutul de vedetă la statutul de comerciant. Astfel că, după ce s-a lăsat de controversata afacere cu aur, și-a găsit o nouă îndeletnicire: vânzarea de legume, mai excat cartofi.

Săltat de DIICOT!

Tot în urmă cu doi ani, Claudiu Moroșan a fost reținut (împreună cu mai multe persoane) pentru tranzacție ilegală de aur. Vorbim de un prejudiciu de 18 milioane de lei adus statului. Tot atunci au avut loc 35 de percheziții în Iași, Alba Iulia și în Capitală.

Luptătorul Cătălin Moroșan aka Cătălin Moroșanu, fratele lui Claudiu
Luptătorul Cătălin Moroșan aka Cătălin Moroșanu, fratele lui Claudiu

Alături de Ionuţ Nechifor, un amic de-al său, Moroşanu ar fi oferit facturi şi chitanţe false mai multor companii, atestând în mod nereal tranzacţii cu bijuterii de aur. Acesta a fost ridicat de procurori, împreună cu soțul unei judecătoare. În total, au fost peste 30 de persoane implicate în cercetări.

Judecătorii ieșeni nu au fost de acord cu propunerea de arestare emisă de DIICOT pe numele lui Claudiu Moroșan, astfel că a fost eliberat, alături de alte patru persoane.

„Claudiu Moroşan, fratele lui Cătălin Moroşanu, care este şi consilier judeţean ieşean din partea PNL, a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat într-un dosar de crimă organizată. Claudiu Moroşan ar fi fost implicat într-o reţea de evaziune şi spălare de bani care ar fi adus un prejudiciu de trei milioane de euro statului român“, scria, cu aproximativ doi ani în urmă, Ziarul de Iași.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News