Asistenta tv Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida, după ce și-a dat demisia. Dezvăluirea care SCHIMBĂ TOT

By

Asistenta tv Emily burghelea și-a dat demisia de la emisiunea Acces Direct și a spus adevăruri foarte dureroase despre relația dintre Veronica Vulpița și Viorel. Mulți dintre cei care au privit filmulețele ei susțin că totul este regizat, însă chiar și așa dezvăluirile ei au cutremurat toți fanii familiei Stegaru.

Emily Burghelea face praf emisiunea Acces Direct

Imediat după ce a demisionat, Emily Burghelea a făcut un live pe Instagram unde apărea cu machiajul întins și lacrimi în ochi, povestind despre drama prin care trece Vulpița și la care nu mai poate fi părtașă. Ulterior ea a postat și alte filmulețe în care îi acuză pe colegii ei că ascund adevărul și permit abuzuri grave doar de dragul audienței.

Asistenta tv a mai povestit că a fost sfătuită cu mult timp în urmă să renunțe la emisiunea Acces Direct, însă a ales să facă parte din colectivul cu care a avut o relație foarte strânsă. Acum însă ea ar fi ajuns la limită și nu mai poate accepta să fie părtașă la bătaia de joc care se întâmplă în această emisiune.

„Bună, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Știu că mulți dintre voi mi-au spus de-a lungul timpului că nu este bine să fac parte din acest format, dar din momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din acest format.

Da, ați avut dreptate. Azi s-a depășit cu mult limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e vorba de Vulpița, de X sau de Y, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare, nu am putut. Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că eu nu am făcut chestia asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo și cu care m-am înțeles foarte bine, până astăzi, când m-au pus să fac ceva ce nu am putut să fac.

Nu pot să tac atunci când cineva vine la mine și se plânge și îmi spune că sunt singura scăpare, singura soluție, singura persoană care poate să o ajute, căci restul se fac că plouă. Nu e ca și cum a plecat regina Elisabeta de la Palatul Buckingham. Nu vreau să intru ăn detalii acum, am o mulțime de stări în momentul ăsta. Nu vreau să fiu nevoită să spun mai mult, pentru că e nasol” a spus Emily Burghelea, în vlog.

În tot acest timp Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, o contrazice pe Emily și susține că aceasta a fost dată afară. Ea a pormis că adevărul va fi expus astăzi în emisiunea Acces Direct.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News