Cati lei cheltuie Gigi Becali cand se duce la cumparaturi: „E o extravaganta asumata”

By

Gigi Becali nu se uită la bani atunci când merge la cumpărături. De altfel, este cunoscut episodul când a plecat la Londra cu zeci de mii de euro în buzunare pentru a-și lua haine.

Din aceste motive, finanțatorul echipei de fotbal FCSB este bine cotat în fața designerilor vestimentari. Știe să-și aleagă ținutele, dar pentru acest lux scoate o căruță de bani din buzunari. Latifundiarul din Pipera cheltuie zeci de mii de euro la o singur sesiune de shopping. Cezar Ionașcu, un cunoscut consultant în lumea modei masculine, l-a lăudat pe patronul FCSB pentru felul în care se îmbracă, scrie impact.ro.

Gigi Becali deține o impresionantă colecție de costume, numai de firmă. Prețurile acestora sunt exaggerate pentru orice om de rând, nu și pentru Gigi Becali. Pentru că el nu se uită la bani atunci când este vorba de haine. Cezar Ionașcu, nimeni altul decât consultantul în materie vestimentară masculină, a declarat că Becali își cumpără costume de la un renumit magzin din Londra, iar prețul lor ar ajunge și la 100.000 de euro.

”La Gigi Becali e vorba de o extravaganță asumată. E o diferența între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi, și ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa magazinului. Cei de acolo mi-au zis că au un mare client din România care face cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a știut să «fure». S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut și la schi. Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a declarat Cezar Ionașcu la Look Sport.

Potrivit Gsp.ro, Gigi Becali este client fidel al magazinului din Londra. Înainte de returul Stelei cu Middlesbrough din 2006, patronul roș-albaștrilor declara: ”Dumnezeu ne-a ajutat să picăm cu o echipă din Anglia ca să merg eu acolo să îmi cumpăr cămăși”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News