„Asteptam divortul!” Cine este barbatul care anunta relatia cu Vulpita! E cunoscut in toata Romania

By

Vulpița face furori în rândul românilor cu simplitatea de care dă dovadă, iar acest lucru se pare că l-a atras și pe Mihai Trăistariu care se declară îndrăgostit de tânăra din Blăgești și gata i-o ia de sub nas lui Viorel.

Mihai Trăistariu și-a uimit fanii în momentul în care a postat pe pagina sa de socializare o fotografie, un colaj, în care apare alături de Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița. Cântărețul se declară îndrăgostit de tânăra din Blăgești care l-a fascinat cu frumusețea sa după transformările oferite de echipa Acces Direct, acolo unde cazul său s-a făcut remarcat.

„Am găsit poza aia care m-a șocat cumva, pentru că ei erau niște oameni simpli de la țară și era neîngrijită, nearanjată, în niciun fel și acum, când am văzut poza asta nici nu ai fi zis că este Vulpița. Dacă o cizelezi puțin și o aranjezi, o trimiți la școală și o aranjezi în halul în care au reușit ei, să o transforme într-o divă, e numai bună de divorțat! Sunt convins că mai primește mesaje de la tot felul de băieți, dar cred că și el primește. Așa că cel care cedează primul rupe căsnicia.” a spus Mihai Trăistariu.

Cântărețul nu se află într-o relație și după cum declară chiar el, Veronica este idealul său feminin. Cel mai rău îi pare pentru făptul că tânăra este căsătorită, dar nu se lasă cu una cu două. Artistul așteptă cu nerăbdare ca soții Stegaru să divorțeze și e pregătit să-i fure inima Veronicăi.

„Eu când vorbeam de idealul meu feminin, chiar asta spuneam. Să fie o fată simplă, gospodină, cuminte, să râdă, să fie veselă. Și atunci, îmi plac fetele de genul ei. E o fată dorită și acu, cu cât arată mai bine, o să facă concurență vedetelor feminine de la noi. Păcat că e luată. Așteptam divorțul și o să mă pun cap de listă pentru propunere.”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News