Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata Connect-R in urma cu 20 de ani! Juri ca este o alta persoana

By

Connect-R, pe numele sau real Stefan Relu Mihalache, este originar Bucuresti, iar de la varsta de 8 ani a inceput sa danseze, insa la varsta de 15 ani si-a dat seama ca hip-hop-ul este marea sa pasiune, iar in anul 1997 a intrat pentru prima dat intr-un studio.

De atunci, anii parca au zburat, iar acum iti este foarte greu sa il recunosti dupa multiplele schimbari in privinta fizicului sau. Una dintre cele mai celebre piese ale sale a fost „Daca dragostea dispare”, urmate de o perioada foarte buna pentru el, stabilind un record: este primul artist roman care a avut 6 piese in playlistul unui radio din Romania.

Nu provine dintr-o familie cu foarte mari posibilitati financiare, iar faptul ca acum castiga foarte multi bani si isi poate ajuta familia, este una dintre cele mai mari bucurii ale sale. Este si el la randul sau tatic, avand o fetita din casnicia cu Misha. Maya are o problema medicala si are nevoie de atentia lor in fiecare moment, fiind momentul in care a inceput sa ii acorde toata atentia sa. Din pacate, casnicia celor doi s-a sfarsit, ei divortand in secret si au facut public acest lucru la un an de cand au semnat actele.

Multora li s-a parut o gluma proasta la inceput, insa s-au obisnuit cu ideea. Cel mai important aspect este faptul ca cei doi isi cresc fetita impreuna, ca doi buni prieteni.

Connect-R de acum nu seamana deloc cu cel de acum 20 de ani, pe vremea cand era doar un pusti si arata complet diferit. Era mult mai slab si tuns periuta.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News