Se anunta un divort in Familia Regala din Marea Britanie? Despartirea pare iminenta

By

Toate detaliile au fost puse cap la cap de catre o publicatie din Australia, iar cititorii au ramas fara cuvinte cand au citit despre cine este vorba. Casa Regala din Marea Britanie pare sa se pregateasca de un divort rasunator, care nu poate fi impiedicat.

Este vorba despre Printul Charles, care, conform surselor, deja s-a despartit de sotia sa, Camilla. Una dintre dovezi ar fi faptul ca cei doi nu s-au mai afisat impreuna in public de o perioada foarte lunga de timp. De asemenea, cu ocazia sarbatorilor de iarna, Camilla nu a fost prezenta in nicio fotografie, cum nici alaturi de familie in ziua de Craciun, cand au mers impreuna la biserica.

Pana in prezent, Casa Regala a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect si nici nu au dat un comunicat oficial. Sursele din interiorul palatului au dezvaluit pentru publicatie ca nu mai este mult pana cand anuntul va fi facut public. Jurnalista care a scris articolul deja s-a intalnit cu Fiona Shackleton, avocata Camillei, care sustine ca cei doi deja au semnat actele de divort.

Reprezentantii palatului au fost intrebati despre acest subiect, insa au evitat sa raspunda: „Nu este un lucru despre care noi am vorbi.”

Relatia dintre Printul Charles si Camilla a inceput inca din anii 1970, cand s-au intalnit pe un teren de polo, iar ea era cunoscuta ca o tanara aristocrata si dornica de distractie. Nu a fost niciodata o prezenta feminina, mai degraba avea un comportament predominant baietos. Insa acest lucru atragea foarte mult barbatii, iar printul i-a cazut imediat in mreje. Amantlacul lor a tinut multa vreme primele pagini ale ziarelor, fiind o persoana greu de suportat de catre britanici, mai ales dupa aparitia printesei Diana, despre care se stie ca inca este un simbol pentru iubitorii casei regale.

Faptul ca Printul Charles a avut-o alaturi pe sotia sa cu ocazia petrecerii organizate de ziua sa de nastere, acest lucru s-a datorat Reginei, care a obligat-o pe Camilla sa fie prezenta.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News