George Burcea s-a mutat din nou la Andreea Bălan. Imaginea postată de actor care spune TOT. Fanii, în culmea fericirii după ce au văzut asta

By

La mai bine de 4 luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a făcut un gest care le-a cam dat tuturor de gândit. Fostul soț al vedetei a postat o fotografie în care declară mândru că se află în bucătăria lui, dar realitatea este, de fapt, alta.

George Burcea a uimit pe toată lumea, atunci când a postat o fotografie din bucătărie. Nu din bucătăria oricui, ci din bucătăria Andreei Bălan, iar acesta a fost momentul în care fanii celor doi s-au întrebat dacă nu cumva s-au împăcat și împart, din nou, același acoperiș.

Pe contul lui de Instagram, George Burcea a postat o imagine cu cele două fetițe pe care le are alături de Andreea Bălan, alături de o descriere care i-a pus pe gânduri pe fanii virtuali. „Bucãtãria mea
Mâncãcioasele mele ??❤️❤️” a scris George Burcea, în dreptul postării, insinuând că bucătăria este a lui. De fapt, realitatea este cu totul alta. Bucătăria din imagine este a Andreei Bălan, așa că în momentul în care și-a fotografiat fetițele, George Burcea se afla în casa fostei sale soții, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că ar exista, totuși, o împăcare între ei.

Ella și Clara

Andreea Bălan își dorește custodie exclusivă

Andreea Bălan a făcut publice ultimele detalii legate de divorțul de George Burcea. Vedeta a depus actele de divorț cu condiția de custodie exclusivă, nu înainte de a-l întreba pe fostul său partener de viață dacă asta își dorește cu adevărat.

Pentru că nu a fost nicio cale de împăcare între ei, Andreea Bălan și George Burcea vor semna, în curând, actele divorțului și fiecare va fi liber și din punct de vedere legal. Pentru viva.ro, artista a dezvăluit că își dorește custodie exclusivă.

NU RATA – DOVADA CĂ ANDREEA BĂLAN SUFERĂ ÎN CONTINUARE, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GEORGE BURCEA. DETALIUL DUREROS OBSERVAT DE UN FAN, ÎNTR-O FOTOGRAFIE CU ARTISTA

„Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public.

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el” a spus Andreea Bălan, pentru sursa citată.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News