S-au căsătorit în secret? Indiciul care îi dă de gol

By

De curând, Marica a fost implicat într-un scandal de proporții. Acesta a ocupat pentru mult timp primele pagini ale tabloidelor și toți oamenii și-au îndreptat atenția către ex-fotbalist. Ciprian Marica și-a înșelat iubita în urmă cu un an, chiar cu o femeie măritată. Soțul ei a imortalizat momentul în care i-a prins pe cei doi în fapt, iar imaginile au fost făcute publice abia acum. Cu toate acestea, Ioana Marcu a decis să îi mai dea o șansă iubitului său, care se pare că i-ar fi devenit și soț. Un detaliu i-ar fi dat de gol pe cei doi, deși au susținut mereu că nu se gândesc la căsătorie.

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-ar fi căsătorit în secret. Ce detaliu sugerează că și-au unit destinele

Un eveniment recent, care a șocat pe toată lumea, i-a dat de gol și pe Ciprian Marica și iubita lui, Ioana Marcu. După ce a declarat că vrea să divorțeze și că decizia este una finală, nimic nemaiputând să o întoarcă din drum, se pare că Ioana Simion s-a răzgândit peste noapte și a decis să-i mai dea o șansă lui Ilie. Mai mult, ea a trecut peste toate greșelile lui Năstase, iar cei doi s-au căsătorit și religios. Surprinzător, nași le-au fost chiar Ciprian și Ioana.

Imaginile de la nuntă, în care apar și nașii, au atras atenția oamenilor care au început să se întrebe dacă cei doi s-au căsătorit în secret. Conform religiei noastre, cei care aleg să cunune trebuie să fi făcut, la rândul lor, cununia religioasă. În această situație s-ar regăsi și Ciprian și Ioana. Totuși, de-a lungul timpului, cei doi au declarat de nenumărate ori că nu se gândesc la căsătorie și că niciunul nu vede cum le-ar putea schimba relația o hârtie.

La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, spunea Ciprian Marica.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News