EXCLUSIV! La ce meserie visa Andra când a ajuns prima oară la TV. Cum arata acum 20 de ani, în prima apariție televizată. Imagini nemaivăzute

By

EXCLUSIV! Andra vrea să se facă secretară, prima apariție la TV. Cum arata acum 20 de ani

Andra a fost pentru prima dată într-o emisiune de televiziune importantă la Teo Show, pe vremea când Trandafir era la Pro TV. Andra era timorată și încerca să-i faca „față” lui Teo. Artista a reușit să scape de emoții doar când a fost pusă de Teo să cânte în emisiune, conform livetext.ro.

Teo: Ce vrei să te faci tu când vei fi mare Andra?

Andra răspuns sincer și a răspuns că vrea să se facă secretară. Peste 8 luni de la prima apariție, s-a dus alături de Costi Ioniță la aceeași emisiune, unde Teo îi aprecia public vocea excepțională.

Costi Ioniță era la vremea respectivă impresarul ei și încerca să o ducă pe culmile succesului. Pe vremuri, toți invitații care ajungeau la Teo Show aveau o oportunitate uriașă, emisiunea fiind practic o rampă de lansare pentru ei. A venit și primul hit „Noapte de vis”. După colinde, artista a interpretat și prima ei piesa ”În noapte mă trezesc”, care a devenit HIT în doar câteva săptămâni.

La acea vreme nu existau platforme de promovare online, iar televiziunea era singura care lansa și promova vedete.

Discretă încă de pe atunci cu viața personală, n-a vrut să-i spună lui Teo cum se numește iubitul ei de rușine că se uită părinții ei la televizor.

Acum Andra este una din cele mai de succes artiste din România și jurat în cea mai importanta emisiune de divertisment, Românii au talent.

Artista este căsătorită cu Cătălin Măruță cu care are 2 copiii și are o carieră minunată. Vedeta a fost jurat și în emisiunea „Vocea României”, dar a renunțat la post din motive personale.

În fiecare zi vedeta poate fi urmărită pe conturile sale de Instagram și Facebook, unde le-a prezentat fanilor și un duet cu fiica sa Eva Măruță.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News