Mirela Vaida A RĂBUFNIT! A spus tot adevărul chiar în direct. Au lăsat-o nervii și nu s-a mai putut controla

By

Mirela Vaida a început emisiunea de astăzi în forță, deși nu mai are asistentă tv. Ieri, Emily Burghelea și-a dat demisia și a plâns într-un live pe Instagram, după ce a mărturisit că Vulpița este bătută și toți colegii de la Antena 1 știu, dar ignoră acest lucru.

O fată nebună la care am ținut din tot sufletul

Mirela Vaida a descris-o la începutul emisiunii pe Emily ca fiind o fată nebună la care a ținut din tot sufletul, dar care face prostii ca orice om la tinerețe.

Emily a încercat din emisiune anterioară să facă adevărul public, dar prezentatoarea Acces Direct nu a lăsat-o, pe motivu că emisiunea se termină.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii.

Mirela Vaida l-a lăsat pe Viorel să povestească tot ce s-a petrecut în weekendul trecut și de ce Emily a fost dată afară de fapt de la Acces Direct. Prezentatoarea a pus accent pe o greșeală imensă pe care ar fi făcut-o asistenta ei în weekendul care a trecut.

„Ce s-a întâmplat în căpșorul ei de 21 de ani ea știe, sper să nu regrete. Ce s-a întâmplat cu Emily ieri? De ce a avut această izbucnire. O să vă spună cei doi. Pentru că Emily a făcut ceva ce nu trebuie să facă în acest weekend. Nu e deontologic, nu e profesional. A încălcat niște reguli. Ea și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu mizerie într-o echipă care a iubit-o foarte mult pe această fată. A făcut un gest necugetat și când și-a dat seama că va fi trasă la răspundere, a făcut o scenetă de adio. Pe teatru e foarte bună.”, a povestit Mirela Vaida.

Viorel este cel care a povestit tot ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte, iar Veronica a început să plângă de rușine.

„Viorel a povestit tot ce s-a întâmplat: Sâmbătă când am ajuns acasă Veronica stătea pe telefon se juca. Era cam ora 22. Eu eram întins în pat și m-a furat somnul. Vine Veronica și-mi spune Mai Viorele uite cine a sunat. Emily vrea să mă duc la ea la o petrecere.  Eu i-am zis nu, vreau să particip și eu să vad ce se întâmplă. Când am ajuns acolo eu am zis că poate e ceva ok. A zis să nu cumva să spuneți la nimeni ce facem noi. am ajuns acolo și aici a mințit că Veronica mi-a spus că îi e foame și să o pun la masă. Asta nu e adevărat. Am gustat eu un pic de grătar. Mai erau un singur bărbat și două femei.

Cineva a pus vin în paharul meu în paharul lui Veronica. Eu am gustat, am pus paharul pe masă. Lui Veronica i-a pus un pahar, l-a băut, am făcut un dans popular acolo la ei. Dupa aia Emily spune hai să facem baie în jacuzzi. Eu nu m-am băgat, Veronica s-a dus. Veronica se amețise un pic, prietenul lui. Emily îi turna în pahar. O pus-o de-o dansat o piesă de-a lui Taca urganaul cu fundul la camere și cineva o filma, iubitul ei filma exact acolo.”, a spus Viorel Stegaru extrem de nervos.

Mirela Vaida susține că are foarte multe probe video și foto, dar nu vrea să le pună la dispoziție. „Noi avem foarte multe filmulețe și poze dar nu le vom da din respect pentru Veronica.”, a mai pus Mirela Vaida. Prezentatoarea s-a enervat foarte rău în timpul emisiunii, acuzând-o pe Emily că a mințit.

„Dacă Emily știa că Veronica este agresată de Viorel de ce nu a venit Emily să spună pe post. Atunci nu la final de emisiune. eu eram prima care sunam la 112 făceam apel în direct. Emily a tăcut tot timpul, a fost cea mai bună prietenă cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi în Pipera.Eu am dreptul să cred că acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalți doamne ferește ce fânduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste graniță, cine știe ce îi făceau. Nu e normal peste echipa cu care lucrezi să faci astfel de acte iresponsabile”, a mai adăugat prezentatoarea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News