Oana Roman face dezvaluiri despre scandalul dintre Brigitte Sfat si Robert, fiul sau

By

Brigitte Sfat, actuala Pastrama, face ce face si nu poate sta departe de scandaluri. Cel mai recent este cel in care este implicat fiul sau, Robert. Problemele dintre cei doi au existat mereu, chiar fosta sotie a lui Ilie Nastase declarand ca nu stie foarte despre fiul sau, ei neavand o relatie foarte buna. Insa nimeni nu se gandea ca Robert avea sa fie dat din casa de nenumarate ori si nevoit sa doarma pe unde putea, fara ca pe mama sa sa o intereseze vreo secunda.

Lucrurile intre cei doi au degenerat cand Robert se afla in casa in care la acel moment locuiau impreuna si se distra impreuna cu cativa baieti. Brigitte a afirmat ca s-a iscat un scandal monstru la acel moment, pentru ca tijnerii erau sub influenta alcoolului si a substantelor interzise, mai mult, ii furasera masina din garaj.

Echipajul de politie care a ajuns la fata locului l-a insotit pe Robert la INML pentru a i se face testele necesare pentru a indica daca acesta consumase alcool sau orice alta substanta. Spre surprinderea actualei sotii a lui Florin Pastrama, fiul sau a avut analizele curate, fara urma de substante interzise ori alcool.

Cei doi par ca nu vor sa ingroape securea razboiului, iar Robert isi doreste cu orice pret sa primeasca partea sa din mostenirea pe care i-a lasat-o tatal sau lui Brigitte cand a murit.

Oana Roman a intervenit in scandal in apararea lui Brigitte, spunand ca ea chiar este o mama responsabila:

„Ce știu eu de la Brigitte este că s-a ferit să-i dea bani pe mână (n.red lui Robert Sfăt), ca să nu rămână fără nimic. A vrut să-i cumpere un apartament în Cosmopolis. S-a dus acolo el și am înțeles că nu i-a plăcut, căutase în Militari, dar nu a venit la vizionare. Erau în momentul în care îi căutau ceva, astfel încât el să rămână cu un acoperiș deasupra capului și să nu cheltuie pe te miri ce. Brigitte e foarte responsabilă din punctul ăsta de vedere”, a declarat Oana Roman.

Intre timp, scandalul dintre cei doi a scaladat, Robert neratand niciun moment pentru a spune cat de iresponsabila a fost mama sa, ca nu s-a interesat niciodata de dorintele sale, ca s-a simtit mereu abandonat si mult mai apropiat de diversii barbati cu care Brigitte si-a impartit viata decat de propria sa mama:

Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.red Brigitte Pastramă), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aștept să văd dacă mi-i aruncă și pe ăia. (…) A investit bani în operații estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moștenirea.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News