Lavinia Pîrva, de nerecunoscut. A slabit 30 de kilograme si pozeaza provocator

By

Lavinia Pirva a devenit cunoscuta in Romania atunci cand s-a lasat pe piata muzicala din Romania. Mereu in lumina reflectoarelor, aceasta i-a atras atentia lui Stefan Banica Jr. Si nu a durat mult pana cand cei doi au inceput o relatie, imediat dupa divortul cantaretului de Andreea Marin.

Lavinia si Stefan s-au casatorit in secret, ei invitandu-si prietenii intr-o scurta vacanta, nicidecum la nunta lor, asta pentru ca si-au dorit ca toata lumea sa se simta bine si sa se distreze. In luna mai a anului trecut, frumoasa blonda i-a daruit lui Stefan Banica Jr. cel de-al treilea copil, barbatul avand un baiat din prima casnicie si o inca o fata din cea de-a doua casnicie, cea cu „Zana Surprizelor.”

Pe durata sarcinii, bruneta s-a ingrasat considerabil si, cum era de asteptat, a fost tinta multor critici, determinand-o pe aceasta sa refuze aparitiile televizate pentru lansarea uneia dintre piesele sale.  Acum, la mai bine de un an de zile de cand a devenit mama, Lavinia a inceput sa posteze fotografii pe retelele de socializare din ce in ce mai provocatoare, expunand silueta pe care aceasta o avea inainte de a ramane insarcinata.

Intrebata cum a reusit sa revina la acelasi numar de kilograme, ea a dezvaluit reteta sa:

Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News