Ea este fiica secretă a lui Ilie Năstase. Cum arată acum și cu ce a ajuns să se ocupe

By

Ilie Năstase se află în categoria persoanelor publice cu cei mai mulți moștenitori. Toți îi știu copiii din căsătoria cu Amalia Năstase, dar nu știau că fostul sportiv mai are o fiică secretă dintr-un mariaj care a avut loc în 1972.

Cine este fiica secretă a lui Ilie Năstase?

Ilie Năstase se întrece cu Cristi Borcea și Nicolae Guță la numărul de moștenitori. Acesta a iubit de-a lungul vieții 2.500 de femei și s-a căsătorit cu 4 dintre ele, arată acesta în cartea sa biografică. Fostul tenismen are patru copii – Nicholas și Charlotte care au fost înfiați în timpul căsniciei sale cu Adelaide Alexandra King, Alessia și Emma, născute din relația cu Amalia Năstase și Nathalie Năstase din mariajul cu Dominique Grazia. Se poate vedea clar în GALERIA FOTO de unde moștenește fata frumusețea.

Prima soție a lui Năstase provine dintr-o familie extrem de bogată, iar cu toate că avea pe toată lumea la picioare, l-a ales pe Ilie Năstase, încă nu foarte cunoscut pe vremea în care s-au căsătorit. Fostul sportiv a fost căsătorit cu Dominique preț de opt ani, dar pe când Nathalie avea doar 5 ani cei doi s-au deci să-și spună adio. Din păcate, primul copil al vedetei a susținut că a simțit foarte tare lipsa tatălui, pentru că nici nu a apucat să locuiască împreună prea mult timp.

Ilie Năstase alături de Dominique Grazia
Ilie Năstase alături de Dominique Grazia

„Ne vedeam mai mult în vacanțe”

„Nu prea am trăit împreună cu el, deoarece părinţii mei au divorţat când aveam cinci ani şi, în plus, el juca mult în acea perioadă, aşa că nu prea era pe-acasă. Ne vedeam mai mult în vacanţe, vara şi de Crăciun”
Nathalie Năstase

După divorţul părinţilor săi, tânăra s-a stabilit în Spania, alături de mama ei, conform adevarul.ro. La vârsta de 20 de ani, părinţii i-au permis să-şi cheltuiască după bunul plac banii strânşi din pensia alimentară. Aşa că a investit într-un bar în ţara de adopţie, Spania, dar a renunţat ulterior la el pentru a lucra într-un restaurant renumit din Montreal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News