Azi o știe toată România, dar în trecut era de nerecunoscut. Îți dai seama cine este blondina?

By

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D, este prezentată de Andreea Mantea și se bucură de un foarte mare succes. Show-ul matrimonial este filmat în Turcia. Puterea Dragostei de află deja la sezonul al doilea, care se apropie de sfârșit. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, astăzi, duminică, 24 mai, pentru a vedea ce mai fac concurenții din casa dragostei și ce cupluri mai râvnesc la marele premiu.

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D – ediția de duminică 24 mai

Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, este Jador. Acesta a încercat de nenumărate ori de a fi într-o relație, însă totul a eșuat. El își dorește foarte mult să se așeze la casa lui, fiind mai nerăbdător ca oricând să își întemeieze o familie.

De aceea, el s-a căsătorit de probă, în direct, în platoul unei emisiuni, cu o tânără blondină. Totul a fost doar o repetiție pentru marele moment și în spirit de glumă.

Noi imagini cu Andreea Pirui, de pe vremea când nu era cunoscută

Pe internet circulă mai multe imagini, în care apare Andreea Pirui. Imaginile sunt mai vechi, de pe vremea când Andreea era ceva mai tânără, fără operații estetice și nu era cunoscută. Înainte de a deveni concurentă la Puterea Dragostei, Andreea Pirui, câștiga foarte mulți bani dintr-un hobby de-al ei, pe când nici nu împlinise 20 ani.

Ea a fost întotdeauna sinceră în legătură cu trecutul său, râzând de multe ori despre acea perioadă din viața sa, de care dealtfel este foarte mândră. Ea câștiga foarte mulți bani dintr-un hobby de-al ei, pe când nici nu împlinise 20 ani. Deoarece acesteia îi place să danseze, a fost protagonistă în videoclipurile unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei.
Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D – ediția de duminică 24 mai.

Andreea Pirui, protagonistă în videoclipuri

Andreea Pirui făcea senzație cu mișcările sale, fiind extrem de simpatică. Pe vremea aceea nu avea operații estetice, însă era tot blondă. Nu toți o recunosc după fotografiile din acea perioadă, care au ieși la iveală pe internet.

Artiștii de muzică de petrecere erau extrem de exigenți când alegeau dansatoarele din videoclipurile lor. Iar Nicolae Guță, care era considerat regele manelelor, a ales-o pe Andreea Pirui pentru a dansa în videoclipurile sale.

Favoriții săptămânii

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au avut parte de o surpriză incredibilă când au aflat ce concurenți au fost aleși favoriți ai acestei săptămâni.

Andreea Mantea a anunțat în ediție de ieri care sunt concurenții favoriți, aceștia fiind aplaudați de toată lumea. Din partea fetelor favorita săptămânii a fost aleasă Ella, iar din partea băieților: Livian. Fanii acestora speră ca aceștia să formeze un cuplu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News