N-o s-o recunosti! Prima aparitie televizata a Gabrielei Cristea dupa ce a slabit 25 de kilograme! Arata senzational!

By

Gabriela Cristea este una dintre cele mai indragite prezentatoare tv din Romania. Aceasta si-a demonstrat in nenumarate randuri ca poate face audienta la orice televiziune cu care semneaza, indiferent de ora la care ii este difuzata emisiunea. Nu de putine ori a fost in competitie cu unele dintre cele mai urmarite emisiuni din tara, insa in numai cateva saptamani aceasta ridica audienta, depasindu-le.

Bruneta este casatorita cu Tavi Clonda si se bucura in momentul de fata de cea mai frumoasa perioada din viata ei. Cea mai mare suferinta a prezentatoarei a fost legata de faptul ca nu putea ramane insarcinata, aceasta fiind cea mai mare dorinta a ei. Dupa nenumarate tratamente la diferite clinici de specialitate din Romania, dar si din strainatate, aceasta a ramas insarcinata pentru prima data chiar cand isi pierduse de tot speranta. Insa bucuria ei a fost nemarginata atunci cand a aflat ca este insarcinata a doua oara, desi nu isi „programase” atat de devreme cel de-al doilea copil.

Cele doua sarcini si-au pus amprenta pe silueta prezentatoarei tv, iar bruneta a facut tot ceea ce ii sta in putinta sa slabeasca si sa revina la acelasi numar de kilograme pe care il avea inainte de a ramane insarcinata. Nu i-a fost deloc usor, insa ambitia sa a fost atat de mare, incat acum arata senzational.

A profitat de ocazia si a acceptat propunerea sotului sau de a fi protagonista in videoclipul celei mai recente piese lansate:

După nașteri, m-am îngrășat serios, așa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să țin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit și în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi. Ea știe cum trebuie să îmi împart mesele și este și extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce…de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după și cum revin la acel echilibru alimentar…acesta este de fapt secretul.

A fost o experiență interesantă, pentru că a trebuit să ne filmăm unul pe celălalt. Am avut multe cerințe pe ”platou”, dar nu mi-a satisfăcut nimeni ”capriciile”! Hahahaha! Măcar ne-am distrat, așa cum s-au distrat și ceilalți.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News