Iata unde locuieste acum Emily Burghelea. A dat apartamentul de lux pe…

By

Emily Burghelea a devenit cunoscuta in urma participarii la concursul difuzat de postul de televiziune Kanal D, apoi ascensiunea sa a fost una extrem de rapida, ea marturisind de fiecare data ca isi doreste enorm o cariera in televiziune.

Visul sau a fost implinit atunci cand a fost angata reporter special pentru emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1 – „Acces Direct”. De acolo pana sa devina asistenta Mirelei Vaida in emisiune nu a fost decat un pas, iar ea extrem de fericita de realizarea sa. Cand lucrurile pareau ca merg extrordinar pentru blonda, aceasta a avut o iesire neobisnuita la finalul emisiunii si si-a anuntat demisia.

Se pare ca toata regia producatorilor in ceea ce priveste povestea dintre Vulpita si Viorel a fost prea mult pentru ea, caci cei doi erau extrem de nefericiti in spatele camerelor, iar la televizor jucau un rol. Cum era de asteptat, blonda are acum un proces cu cei de la Antena 1, pentru ca nu avea voie, conform contractului, sa divulge astfel de detalii. Emily sustine ca are toate dovezile necesare pentru a castiga acest proces.

Dar pana atunci, frumoasa blonda este nevoita sa se mute din apartamentul de lux in care locuieste, cu scara interioara si piscina, iar acum trebuie sa caute ceva mai modic, pentru ca este somera.

S-a mandrit cu aparatementul din zona de nord a Capitalei pe retelele de socializare, desi cel mai mult timp si-l petrece in dressing, acolo unde isi alege tinutele pentru fiecare aparitie.

In acest apartament se pare ca a investit cateva mii de euro, urmand sa fie scazute din plata chiriei.

Vestea care a surprins-o este faptul ca proprietarul doreste sa vanda aparatamentul cat mai repede, iar ea nu va mai putea locui acolo decat o scurta perioada de timp.

Fosta asistenta a marturisit ca cel mai dor ii va fi de terasa aparamentului, unde se relaxa de fiecare data cand simtea nevoia.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News